Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. Cum explică fotografiile: „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Carmen Negoiță, care e influencer și fosta soție a omului de afaceri Ionuț Negoiță, a atras atenția cu cele mai recente fotografii distribuite în mediul online. Apare complet goală, fără nicio haină.

Vedeta a explicat că fotografiile cu ea goală fac parte dintr-un proiect. „Sunt bucuroasă că fac parte din super proiectul lui Vali Bărbulescu, F.A.C.E, un proiect despre body shaming și bullying emoțional', a scris pe Facebook Carmen Negoiță.

„Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifică, dar nu știam de ce.

Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri. Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptăm părerile celorlalți că fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignorăm faptul că un corp sănătos aduce beneficii atât din punct de vedere al sănătății, cât și al self esteem-ului', a mai dezvăluit vedeta.

Carmen Negoita a pozat goalaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Carmen Negoiță e mama a doi copii

Din mariajul cu omul de afaceri Ionuț Negoiță, Carmen are doi copii, pe Harold și pe Ingrid. Amândoi copiii sunt în străinătate, fiica e și la facultate, dar și muncește. Recent, Ingrid a împlinit 22 de ani și a primit de la mama ei un mesaj special.

„La mulți ani, Ingrid Negoiță! Chiar dacă nu îți place că îți zic așa, tot copilul meu frumos și bun ești🥰', a transmis vedeta.

Și a continuat: „Te iubesc❤️❤️ Parcă mai ieri făceai 14 ani și mă țineai strâns, iar acum ești sigură pe tine, descurcăreață și ai intrat în viața de adult. Abia aștept să fie joi, că să te strâng în brațe#happy22', a mai notat Carmen Negoiță pe Facebook și Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete