Thalia a împlinit 49 de ani! Cât de bine arată în costum de baie!

Artista Thalia a împlinit azi, 26 august 2020, 49 de ani. Solista se menține însă extrem de bine în formă.

Cu ceva timp în urmă, cântăreața a mărturisit că se luptă cu o boală pe care a contractat-o în timpul primei sale sarcini.

Din anul 2000, artista este căsătorită cu producătorul Tommy Mottola. Împreună, perechea are o fiică și un fiu, Sabrina Sakaë Mottola (12 ani) și Matthew Alejandro Mottola (8 ani).

Thalia a împlinit 49 de ani! Cât de bine arată în costum de baie!

De mai bine de 12 ani, Thalia se luptă cu boala Lyme, infecție cauzată de o bacterie purtată în general de căpușe. Durerile constante, potrivit artistei, pot fi comparate doar cu a fi „călcat de un autobuz”.

Din pricina bolii, Thalia a adoptat un stil de viață mult mai sănătos, mâncând cât se poate de curat și antrenându-se regulat.

„Am învățat să-mi pun mintea mai presus de corp. Nu contează cum mă simt. În fiecare dimineață mă ridic din pat și îmi încep rutina.

Disciplina este cea mai bună prietenă a mea, alături de antrenamentul fizic și alimentația echilibrată.

Menținerea unei atitudini focusate, pozitive, și recunoștința pentru ceea ce ești și deja ai te vor ajuta să supraviețuiești acestei afecțiuni”, mai spune cântăreața.

Imagini cu solista în costum de baie la 49 de ani!

În timp ce alte celebrități acordă credit antrenamentelor fizice și alimentației sănătoase pentru aspectul lor, Thalia mărturisea fără rușine în trecut că aspectul ei se datorează „orgasmelor multiple”, citează Daily Mail.

Solista a creditat-o și pe Nancy Alvarez, sexolog, care i-a oferit în trecut sfaturi.

„Lucram la radio, iar Nancy mi-a oferit o serie de sfaturi minunate.” Întrebată dacă a ținut cont de respectivele sfaturi, Thalia a răspuns:

„Sigur că asta am făcut, iar acesta este motivul datorită căruia sunt acum tânără și frumoasă. Hobby-ul meu este sexul. Din fericire pentru mine, soțul meu are același hobby.”

Foto: Instagram

Citește și:

Lori Loughlin a fost condamnată la 2 luni de închisoare după ce a oferit mită pentru ca fiicele ei să intre la facultate

Nu are o siluetă doar suplă, ci și foarte lucrată! Cum se menține modelul Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil

Lili Sandu a fost externată după 9 zile de la naștere: „Acum zâmbesc, dar nu vreți să știți haosul psihologic”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete