Testamentul Savetei Bogdan. Cine va moșteni casa cântăreței de muzică populară: „Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine”

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, a anunțat că și-a făcut testamentul. Documentul prevede și niște clauze.

Artista a decis ca apartamentul pe care îl are în București și în care locuiește acum îl lasă moștenire fiicei sale. „Fata mea a venit din America pentru o săptămână, cam zece zile. Eu, de fapt, am chemat-o anul trecut, de când am fost la ea, că anul trecut am stat la ea trei luni și am rugat-o să vină în țară ca să pot să îi fac actele pe casă și pe ce am eu.

Mă rog, ce am avut la bancă, ce am… să îi fac și eu si am făcut actele, am făcut-o proprietar, acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și am vrut eu să fie', a declarat artista de muzică populară, care a mai dezvăluit și ce condiție a pus.

saveta-bogdan-testament-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Cât trăiesc eu, stau în casa mea, după ce nu o să mai fiu eu, este casa ei, dar cât trăiesc eu… am pus clauze, numai cu clauze. Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine, așa m-a învățat lumea, așa m-a învățat și notărița, am pus clauze.

Am vrut să fie pusă pe numele ei, așa, pentru liniștea mea. A fost emoționată, pentru că nu se aștepta ca eu să îi fac actele. M-a luat în brațe, m-a pupat, a plâns', a adăugat Saveta Bogdan pentru Antena Stars, notează Fanatik.

Cătălina e fiica Savetei Bogdan. Ea locuiește de peste10 ani în America. Ea va primi întreaga moștenire a mamei sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete