Teodora Gheorghiu: Avantajele vietii

Teodora Gheorghiu: Avantajele vietii

Teodora Gheorghiu, Anna De Amicis
Anna De Amicis

Criteriul principal pentru care ne-am hotarat sa facem acest disc a fost potrivirea cu vocea mea. Este un criteriu peste care noi cantaretii nu putem trece. A fost o provocare sa reinvii astfel vocea unei mari cantarete din trecut, fara vreun alt reper in afara partiturilor. A fost un joc al imaginatiei, care sper ca mi-a reusit!

Relaxarea vine citind

Ma relaxez citind. A fost si a ramas pasiunea mea. Incerc sa ii transmit aceasta pasiune si fiului meu, citindu-i seara povesti.

Muzica buna inseamna…

Ascult tot muzica clasica, dar altceva decat opera, cum ar fi muzica de camera si cea simfonica. Imi place si jazzul foarte mult, iar cateodata, cand mi se face dor de Romania, ascult muzica populara (autentica).

Teodora Gheorghiu, Leontina Vaduva, Ruxandra Donose
Trei dive

Din pacate, nu vin in Romania atat de des, ajung cam o data, de doua ori pe an. Dar cu drag ma reintorc in Cluj, orasul in care am studiat si in care mai am multi prieteni. Turneul celor „Trei dive“, de anul trecut, a fost o ocazie minunata sa cant alaturi de soprana Leontina Vaduva si mezzosoprana Ruxandra Donose in Cluj, Timisoara, Bucuresti, iar in Iasi am fost pentru prima data.

Acasa, la Lausanne

Acasa pentru mine este unde se afla familia mea: la Lausanne. Nu e usor sa fii departe de tara, cu prietenii imprastiati in cele patru colturi ale lumii. A trebuit sa imi gasesc alte repere. M-am mutat de multe ori in diferite tari si imi doresc ca ultimul „acasa” sa fie la Lausanne.

Rochiile de scena

Vestimentatiile de scena mi le aleg eu, iar alesul face parte din placerile pregatirii unui concert. Am multe rochii preferate si incerc sa le aleg si in functie de context. Nu pierd, insa, nici o ocazie ca sa imi reinnoiesc garderoba!

Viena
In Viena

Este un oras pe care il iubesc in intregime, dar daca ar trebui sa aleg un singur loc, atunci as alege Michaelerplatz, aflat in inima Vienei. De acolo iti e greu sa te hotarasti in ce directie sa o iei: spre Hofburg sau spre Graben, catre Stephansdom, sau sa intri in sarmantul Cafe Central si sa savurezi un delicios Kaiserschmarrn.

Catalina Ioancea; foto: © Caroline Doutre, shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete