Teo Trandafir, emoționată până la lacrimi. Mesajul transmis fiica sale a lăsat-o fără glas

Teo Trandafir și fiica ei Maia

Ziua de naștere a lui Teo Trandafir a fost încărcată cu o mulțime de surprize atât din partea fanilor, cât și din partea prietenilor. Prezentatoarea de la Kanal D a primit numeroase mesaje, iar cei mai dragi oameni din viața ei i-au fost alături oferindu-i cele mai frumoase momente.

Momentul cheie al aniversării sale a fost când fiica sa, Maia, i-a transmis un mesaj care i-a adus câteva lacrimi de emoție și fericire. La 2 iunie, Teo Trandafir a împlinit 53 de ani, iar fiica sa a fost invitatul surpriză la rubrica „Test de vedetă' din cadrul emisiunii „Teo Show'.

Maia a trebuit să completeze câteva propoziții care erau scrise pe bilețele. Prima dintre ele a fost „Îmi place cel mai mult de mama când…', iar răspunsul Maiei a fost extrem de copleșitor.

„Mă tem că vă dezamăgesc, că nu am cu ce să termin. Îmi place de ea cel mai mult tot timpul. Ne iubim necondiționat, facem aceleași lucruri. E o normalitate la noi'.

O altă frază demnă de memorat se referea la cel mai frumos cadou pe care i l-a oferit mamei sale. „Cred că eu. Existența mea în viața ei', a spus fiica prezentatoarei TV.

Momentul în care Teo Trandafir a plâns de emoție a fost când Maia a completat fraza „Fără mama nu aș fi…'.

„Nu trebuie mai mult de atât. Fără mama nu aș fi și atât. Nu aș încerca atât de mult dacă n-ar fi ea pentru că atunci când îi văd zâmbetul și când știu cât se bucură de reușitele mele, vreau să reușesc și mai mult și pentru mine și pentru ea', a mărturisit Maia.

Teo Trandafir și fiica sa au o legătură extrem de apropiată, chimia dintre ele se simte de la distanță. Cu ocazia zilei de naștere a mamei ei, Maia i-a făcut o declarație din care reiese iubirea pe care i-o poartă.

„Iubita mea, e ziua ta azi și, cum îmi place să spun în fiecare an, întineresti și te înfrumusețezi sufletește în fiecare an. Ești mai tânără cu un an, mai frumoasă cu un an, mai deșteaptă cu un an și te iubesc an cu an cred că la fel de mult pentru că atunci când ajungi la nivelul de iubire pe care îl avem noi, nu ai cum să iubești mai mult. Te iubesc din toată inima mea, ești tot ce mă face cine sunt, cum sunt, fericită mai ales. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere. Te ador și te pup', i-a transmis Maia lui Teo Trandafir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete