Andreea Antonescu, mămică mândră și împlinită. Cât de mare și frumoasă s-a făcut Sienna, fiica Andreei?

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu face parte dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Acesta este foarte apreciată pentru talentul său, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare știu că este și o mămică extrem de implicată și dedicată.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 se poate lăuda pe plan profesional cu o carieră muzicală extraordinară, iar pe plan personal cu o fiică extrem de frumoasă și inteligentă. Pentru că am amintit mai sus de fanii săi, Andreea Antonescu are o relație foarte apropiată cu aceștia și le împărtășește zilnic detalii din viața sa, le cere sfaturile și comunică des cu ei.

Tot pe rețelele de socializare, jumătatea trupei Andre postează des activitățile pe care le face cu Sienna și timpul de calitate pe care îl petrec împreună. Sienna a împlinit de curând 10 ani și este o fetiță cu un zâmbet molipsitor, foarte dezghețată, cu replici foarte inteligente și seamănă izbitor de tare cu mama sa.

Mai mult decât atât, din pozele postate reiese faptul că s-a transformat într-o adevărată domnișoară și adoptă stilul vestimentar al mamei sale. De Ziua Copilului, Andreea Antonescu a dus-o la film pe fiica sa și câțiva prieteni și mare i-a fost surpriza când i s-a cerut să nu intre cu ei în sala de cinema.

În timp ce îi aștepta, artista nu a stat degeaba, a servit o cafea și a făcut numeroase poze cu fanii care o recunoșteau.

Andreea Antonescu, experiența Survivor România 2021

Doar o lună de zile a rezistat Andreea Antonescu în competiția Survivor România 2021, însă nu îi pare rău că a fost eliminată, deoarece problemele de sănătate începeau să apară.

„S-a încheiat aici, nu este nicio problemă. Mă bucur că tot ce am trăit până în acest moment m-a întărit… Sunt ușor tristă, aș spune, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții.

Sunt super fericită că plec, pentru că îmi este enorm de dor de fetița mea. Nu aș putea purta pică nimănui', a spus Andreea Antonescu, înainte de a părăsi competiția.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete