Tensiunile de la Survivor România au determinat-o pe soția lui Sebastian Chitoșcă să dea cărțile pe față

Tensiunile de la Survivor România au determinat-o pe soția lui Sebastian Chitoșcă să dea cărțile pe față

Unul dintre cei care aduc constant puncte echipei Faimoșilor este Sebastian Chitoșcă. Cu toate acestea, fostul fotbalist a fost propus spre eliminare de câteva ori. Soția acestuia a vorbit despre cum i se pare atmosfera din Dominicană și de ce a devenit soțul ei unul dintre cei mai „atacați' concurenți din acest sezon.

Potrivit celor spuse de Alexandra, echipa în care a ajuns Sebi nu a fost deloc unită, iar o dată ajuns acolo, fostul fotbalist a spus lucrurilor pe nume văzând tensiunile continue, iar acest lucru l-a dezavantajat.

„A deranjat', a declarat Alexandra la Ștafeta mixtă. De asemenea, a explicat și motivul pentru care Sebastian a schimbat taberele. Cu mult timp înainte de competiție, faimosul din Dominicană îl simpatiza foarte mult pe Jador, motiv pentru care a simțit că pot fi pe aceeași lungime de undă. Cu timpul a ajuns să-l cunoască și să nu fie de acord cu acesta și s-a reorientat către tabăra de unde face parte Zanni.

„Am zis că mai mult ca sigur se va apropia de Zanni, pentru că sunt temperamente destul de asemănătoare. Am intuit că de el s-ar apropia mai mult, lucru care așa a și fost', a mai spus soția lui Sebastian.

Cu toate aceste, neștiind ce se întâmplă pe insulă atunci când nu sunt filmați, Alexandra nu înțelege de ce totuși nu a reușit să se adapteze nici lângă Zanni, însă poate fi o explicație plauzibilă distanțarea acestuia de restul echipei. Ea crede că Sebastian își dorește să acțineze individual, să nu aparțină unui grup neapărat, însă acest lucru îl dezavantajează și îi determină pe ceilalți să-l propună spre eliminare.

„Săptămâna trecută mi s-a părut foarte asumat. A zis că dacă trebuia să facă o strategie pentru a-și salva pielea, ar fi făcut-o. Fiind pe cont propriu, s-ar putea să fie nominalizat, dar până la urmă oamenii decid. Eu îmi doresc să fie puternic și să aducă punct', a declarat Alexandra.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete