Tensiuni între surorile Buble după ce Lidia Buble s-a sărutat cu un bărbat la „Asia Express”: „Nu m-am pupat cu toți, m-am pupat cu…”

Asia Express se apropie de final, iar pe ultima sută de metri au mai rămas doar trei echipe. Mihai și Elwira Petre, Cuza și Emi și surorile Buble. Cele din urmă au avut de îndeplinit o probă care a creat tensiuni între ele.

Lidia Buble și sora sa Estera au reușit să ajungă până aproape de finalul competiției. Cele două luptă din greu în continuare, însă probele pe care le au de îndeplinit sunt din ce în ce mai dificile, motiv pentru care apar diferite discuții între parteneri.

Cântăreața a fost nevoită să se sărute pe plajă cu un bărbat necunoscut, iar Estera a trebuit să filmeze momentul. Din nefericire, videoclipul realizat de aceasta nu a fost pe placul Lidiei și a trebuit să repete scena. Supărată, artista i-a cerut surorii sale să facă schimb și să filmeze ea, însă Estera s-a enervat și a reacționat neobișnuit.

„Zici că filmase un copil de doi ani. A filmat puțin nisipul. Eu nu mă pup cu alți bărbați! Îmi pare rău, sunt măritată. Ce vrei, să mă pup aici cu toată lumea?!', a țipat Estera la Lidia. „Cum să-mi zici că mă pup cu toți pe plajă, că nu m-am pupat cu toți, m-am pupat cu unul singur, dar ca să ajung la îndeplinirea probei', a reacționat la rândul ei Lidia Buble.

Lidia Buble si EsteraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

După săptămâni de competiție sfârșitul e aproape. Conform a1.ro, finala „Asia Express’ de pe Drumul Împăraților are loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00. În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii „Asia Express’ vor afla răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor: „Cine sunt câștigătorii Asia Express?’.

Cei care vor câștiga acest sezon vor încasa și un premiu în valoare de 30.000 de euro, dar și toate amuletele pe care le-au dobândit pe parcursul concursului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete