Tensiuni înfiorătoare în familia Laurei Lavric

Anii de muncă, de spectacole și obositoare turnee atât în țară cât și peste hotare, n-au fost deloc în zadar pentru Laura Lavric, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi. Agoniseala de-o viață a fost inteligent investită într-un cochet bistro din centrul Iașiului, la mică distanță de mers pe jos până la obiective importante precum Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitană sau Centrul istoric. Chiar dacă profitul obținut nu este deloc de neglijat, îndrăgita interpretă continuă să răspundă invitațiilor pe care le primește la spectacole. Și am spune că bine face, pentru că prezența sa pe scene este dorită și așteptată cu nerăbdare și bucurie de  fanii ei dar și de cei care îndrăgesc acest gen muzical.

Apreciată și pentru voce dar și pentru firea sa directă și sugubeață, exponentă de seamă a muzicii populare din zona Bucovinei, Laura Lavric continuă să urce pe scenă, să cânte și să joace cu nerv, în ciuda celor peste șapte decenii de viață. Una dintre cele mai recente apariții a avul loc la începutul lunii septembrie, în cadrul festivalului folcloric Prahova iubește Basarabia, care s-a desfășurat pe esplanada Palatului Culturii din Ploiești, și unde Laura Lavric a fost cap de afiș alături de mai tinerii ei colegi de la trupa Zdob și Zdub.

Artista a fost implicată în urmă cu câțiva ani într-un scandal răsunător, după ce sora ei, Ecaterina, stabilită în Canada, a denigrat-o în nenumărate rânduri în mod public. Între cele două au existat dintotdeauna tensiuni, chiar din copilărie, motivul fiind acela că interpreta de muzică populară era un copil talentat și i se acorda foarte multă atenție, ceea ce a atras invidia surorii sale. Însă toată tensiunea mocnită ani de zile a explodat în momentul în care Laura Lavric a deschis succesiunea după mama sa, fiind acuzată de soră că a fost înlăturată de la moștenirea familiei. Cele două au ajuns chiar și la ușile tribunalelor, procesul încheindu-se, recent, în favoarea cântăreței. Aceasta a declarat că necazul cu sora ei este cel mai mare regret pe care îl are, însă chiar dacă a iertat-o nu poate uita jignirile pe care i le-a adus. 'Să nu mă mai considere niciodată sora ei. Este duşmanul meu, nu sora mea', a fost concluzia artistei vizavi de acest episod din viața ei.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce frumoase sunt fiicele Reginei Letizia a Spaniei! Ultimul eveniment la care adolescentele i-au fost alături suveranei

Femeia pe care Whitney Houston a iubit-o în secret! A fost forțată de familie să renunțe la ea: „A spus că nu ar mai trebui să întreținem relații fizice'

Cum să porți cămașa albă ca să fii la modă. Lecția de stil cu Iuliana Tudor

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete