Tendinte coafura – Texturi pronuntate

  • In concordanta cu obsesia pentru texture din tendintele vestimentare, coafurile realizate pe par texturat sunt frecvent intalnite pe catwalk. Sursa de inspiratie a acestora o reprezinta coditele afro desfacute.
  •  
  • Onduleurile bine conturate se amesteca cu portiuni de par cu textura pronuntata, cu suvite asezate unele peste altele precum cartile de joc. Alteori, textura e amplificata cu ajutorul spumei, fixativului si a gelului, iar apoi parul e strans, intr-o dezordine controlata, intr-o coada de cal. Realizarea coafurii prin impletirea parului si apoi strangerea lui cu placa, reprezinta o perspectiva noua adusa vechilor tehnici de coafare.
  •  
  • Pentru o definire cat mai buna a onduleurilor, specialistii recomanda produse special concepute in acest sens din gama de styling Wellaflex Curls&Waves (spray si spuma fixativa). Pentru coafuri inovatoare, obtinute cu ajutorul unor texturi neobisnuite, placa Braun Satin Hair Color e must-have-ul sezonului primavara-vara 2009.
     

Designeri in prezentarile carora a aparut aceasta tendinta: Nicole Farhi, Betty Jackson, Christian Dior, Alberta Ferretti si Giles Deacon.

Vezi si Tendintele in coafura primavara-vara 2009 – Accente sculpturale

Informatii furnizate de P&G Beauty. Foto: P&G, Dior, Ferreti.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Frumusete