Când are loc marea finală de la „Te cunosc de undeva!”. Pepe pregătește o surpriză telespectatorilor

Pepe și concurenții „Te cunosc de undeva!' vor avea un moment special în marea finală a show-ului de la Antena 1. Marea finală are loc sâmbătă, 9 iulie.

Marea finală a sezonului 17, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, vine cu multe surprize pentru telespectatorii celui mai iubit transforming show, Te cunosc de undeva!. Pepe, alături de concurenții, care nu au intrat în marea finală, au pregătit un moment special din muzicalul The Greatest Showman. 

Pentru ultima oară în acest sezon, concurenții Te cunosc de undeva!, împreună cu un împătimit al transformărilor, prezentatorul Pepe, au acceptat provocarea transformării. Aceștia au trebuit să se dezbrace de prejudecăți pentru o interpretare spectaculoasă a melodiei This is me, din muzicalul The Greatest Showman, 

Am trecut prin momente grele în ultimii ani și poate ne-am judecat prea mult unii pe alții, dar momentul care urmează ne aduce aminte că toți suntem diferiți și merităm să jucăm rolul principal în propria noastră viață, având curajul de a ne arăta cu autenticitate în fața lumii', a transmis Alina Pușcaș. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, în marea finală a sezonului 17 Te cunosc de undeva!. 

Cum s-au descurcat cuplurile în marea finală, dar și cine va câștiga premiul cel mare, care va fi donat în scop caritabil, telespectatorii Te cunosc de undeva!, vor afla, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete