Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit după 6 ani de relație

După șase ani de relație, Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au despărțit. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că relația lor era una foarte serioasă.

În presa din Statele Unite ale Americii se vorbește despre despărțirea dintre Taylor Swift și actorul Joe Alwyn. Povestea lor de dragoste dura de șase ani, însă în ultima perioadă lucrurile nu mai mergeau bine între ei.

Actorul, în vârstă de 32 de ani, nu a mai fost prezent la concertele artistei în ultima perioadă, fapt ce a alimentat și mai mult zvonul despăriții.

„Nu a fost ceva dramatic. Relația lor se consumase. Acesta este motivul pentru care Joe nu a fost văzut la niciun spectacol', este declarația făcută de unul dintre apropiații cuplului Swift- Alwyn pentru ET. Chiar dacă trece printr-o perioadă grea din cauza separării, Taylor Swift trebuie să se concentreze pe turneul său, Eras.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Taylor Swift and Joe Alwyn enjoy drinks on the beach in Turks And CaicosSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anul trecut, Taylor Swift vorbea cu multe încredere despre relația pe care o avea. „În relația mea de șase ani, a trebuit să evităm zvonuri ciudate, chestii tabloide.

Și, pur și simplu, să le ignorăm. Este într-un fel despre actul de a ignora acele lucruri pentru a proteja lucrurile reale', spunea vedeta despre piesa Lavender Haze, pentru sursa menționată anterior. La doar câteva ore după ce Taylor, în vârstă de 33 de ani, și-a lansat cel de-al zecelea album, Midnights, ea era fericită să vorbească despre povestea de dragoste pe care o trăia alături de actorul Joe Alwyn.

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete