Scandal în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Te-ai făcut de râs. N-ai creștere de acasă”

Scandal neașteptat în emisiunea lui Cătălin Măruță între Cristi Mitrea și Mihai Zmărăndescu. Fostul iubit al Andreei Mantea l-a pus la punct pe fostul concurent de la Survivor România 2023.

Mihai Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România 2023 și a venit în emisiunea „La Măruță' pentru a povesti experiența sa în jungla din Republica Dominicană. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu s-a întâlnit în platoul de la PRO TV cu Cristi Mitrea, cel care l-a criticat în repetate rânduri când se afla în competiție.

„Pentru mine a fost o dezamăgire. Nu mi s-a părut că ai fost la nivelul așteptărilor. Mă așteptam să fii puțin mai pregătit măcar fizic. A fost o foarte mare dezamăgire pentru mine caracterul ăsta. Eu cred că te-ai făcut de râs', a spus Cristi Mitrea. Fostul partener al Andreei Mantea și-a amintit și de scandalul pe care concurentul l-a avut cu Crina Abrudan în emisiune.

Replica lui Mihai Zmărăndescu a venit imediat: „Cristi, dar tu și în viața reală ai anumite vorbe, anumite atitudini față de oameni, fără să fii acolo nemâncat și fără să dormi pe scânduri. Eu ce vină am dacă am fost acolo?'

Cristi Mitrea a continuat cearta în direct: „Te duci în niște zone atât de sensibile… Cum a fost și cu Robert, de-mi vine să te întreb dacă ești homofob? Ai grijă, că ești la televizor. Te duci în niște zone foarte sensibile care nu o să-ți facă bine niciodată. Nu știi să le gestionezi. N-ai niciun fel de abilitate. Părerea mea este să dai dovadă de maturitate. Câteodată să controlezi ce scoți pe gura aia, că scoți prostii. N-ai creștere de acasă, frate!

Mihai Zmărăndescu nu s-a putut abține și s-a arătat extrem de deranjat de criticile primite din partea luptătorului de MMA. „Da, eu înțeleg rolul lui domnul Cătălin aici. Este La Măruță. Acum tu ești în umbra lui și începi să dai în toată lumea care vine aici. Eu nu știu dacă tu ai fost în emisiune la Survivor, dacă ai cum să vorbești despre oamenii care au trăit acolo. Tu ar trebuie să te duci sezonul viitor și să ne dovedești de ce ești în stare.'

mihai-zmarandescu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu dai dovadă de 7 ani de acasă'

Cătălin Măruță i-a sugerat invitatului său să-i ceartă scuze Crinei Abrudan, după ce a jignit-o la Survivor. „Nu am de ce să-ți cer scuze. Și ea mi-a zis «Marș, nesimțitule!». De ce să-mi cer scuze?', a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Cristi Mitrea a intervenit: „Pentru că este un lucru decent de făcut. Ești bărbat. Dar, în fine, lucrurile astea nu trebuie să te învățăm noi. Asta e trist. Că n-ai găsit un pic de modestie. Că nu dai dovadă de 7 ani de acasă'.

„Dar tu știi ce am trăit eu acasă? Ești în urmă cu situația? De unde știi ce a fost la mine în familie?', i-a răspuns fostul concurent de la Survivor România 2023.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete