Taylor Lautner, motivul pentru care a renunțat la actorie o vreme

Mulți aspiră să cucerească Hollywood-ul. Cu toate acestea, cei care doresc să scape de atracția fabricii de vise și să adopte o viață liniștită și sensibilă sunt rari. Taylor Lautner, cunoscut pentru rolul său din Twilight, se întâmplă să fie una dintre aceste persoane. În ciuda faptului că a atins apogeul celebrității, el a făcut alegerea curajoasă de a se îndepărta de ochii publicului.

În ciuda faptului că provine dintr-o familie fără legături cu showbizul, Taylor Lautner a avut o pasiune de nezdruncinat pentru actorie încă de la o vârstă fragedă. Cu sprijinul neclintit al părinților săi, care l-au dus la nenumărate audiții, și-a început cariera pe ecran cu roluri minore și cu roluri de voce înainte de a obține în cele din urmă roluri în filme.

Cu toate acestea, urmărirea viselor lui Taylor Lautner nu a fost întotdeauna încurajată de colegii săi. Alți elevi îl ironizau pentru pasiunea sa, dar acesta a rămas neclintit. A fost hotărât în obiectivul său și a lucrat neobosit pentru a-l atinge. În 2007, s-a ivit o oportunitate atunci când creatorii filmului Twilight căutau un tânăr actor care să interpreteze rolul lui Jacob, metamorficul. În ciuda faptului că nu cunoștea seria de cărți scrise de Stephenie Meyer, agentul actorului l-a convins să dea o audiție pentru acest rol.

În urma lansării primului episod din Twilight, Taylor Lautner a suferit o transformare dramatică pentru filmele următoare din saga. Regizorul și-a imaginat personajul ca fiind mult mai impunător din punct de vedere fizic, ceea ce ar fi necesitat, de obicei, distribuirea unui actor diferit. Cu toate acestea, Taylor a fost hotărât să demonstreze că poate întruchipa rolul și i-a convins pe realizatori să îi dea o șansă.

Cu o determinare de nezdruncinat, tânărul a început un regim de antrenament riguros, dedicându-se creșterii masei musculare. Potrivit Bright Side, prin muncă grea și perseverență, a câștigat aproximativ 13 kilograme de mușchi într-un timp scurt, schimbându-și complet aspectul pentru a răspunde cerințelor rolului.

Transformarea fizică uluitoare a lui Taylor i-a uimit pe colegii săi de distribuție din saga Twilight. Dup[ cum scrie sursa citată anterior, Kristen Stewart, care a interpretat-o pe Bella, a remarcat: „Este o persoană complet diferită din punct de vedere fizic”. Chiar și Robert Pattinson a glumit: „L-am văzut și m-am gândit: “O să fiu concediat”.”

Odată cu lansarea celui de-al doilea film, Taylor, în forma sa “metamorfozată”, a devenit un idol al adolescenților, atrăgând o atenție imensă din partea fanilor. A fost supranumit “sex-simbol” și a ajuns rapid cel mai bine plătit actor adolescent de la Hollywood. Cu toate acestea, emoția inițială a succesului a fost de scurtă durată, deoarece Taylor s-a trezit încadrat în rolul unui sportiv atrăgător, ceea ce i-a limitat oportunitățile de a-și pune în valoare abilitățile actoricești sau de a explora roluri diferite. În ciuda viselor sale de a-și diversifica repertoriul actoricesc, s-a luptat să găsească oferte pentru roluri care să nu-i ceară să aibă cămașa descheiată.

După succesul din Twilight, prezența lui Taylor la Hollywood s-a diminuat, având doar câteva apariții în filme înainte de a dispărea din ochii publicului. Potrivit presei, au existat mai multe motive care au stat la baza deciziei sale de a se îndepărta de lumina reflectoarelor.

În primul rând, Taylor s-a luptat să se elibereze din umbra rolului său iconic de Jacob Black. În ciuda eforturilor sale de a accepta proiecte diverse, publicul a continuat să îl asocieze cu personajul metamorf din saga Twilight, ceea ce a făcut dificilă stabilirea unei noi identități pe ecran. În al doilea rând, Taylor a dorit să se distanțeze de farmecul Hollywood-ului și să urmeze o viață mai ancorată în pământ și mai normală: „Am vrut să fac un pas înapoi, să mă bucur de viață și să petrec ceva timp cu familia și prietenii mei”.

Viața lui Taylor a luat o întorsătură neașteptată în această perioadă, când s-a intersectat cu adevărata sa dragoste. Totul a început cu un telefon de la sora sa, care a insistat că a găsit-o pe viitoarea soție a lui Taylor și că acesta trebuie să o întâlnească. În mod surprinzător, cuvintele ei s-au dovedit a fi profetice. Taylor a întâlnit-o pe fată, care, din întâmplare, poartă același nume, iar cei doi au devenit rapid un cuplu. Iubita lui Taylor Lautner studia atunci medicina, iar de atunci a urmat o carieră de asistentă medicală.

taylor-lautnerSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Nu cu mult timp în urmă, Taylor Lautner era o figură familiară pe covorul roșu, împodobită cu eticheta de sex-simbol și care apărea pe coperțile revistelor. Cu toate acestea, în ultima vreme, viața lui a luat o altă direcție. Acum își găsește bucuria în plăcerile simple ale vieții, cuibărit în seninătatea peisajului rural alături de iubita sa parteneră. Taylor își exprimă uimirea, declarând că nu a fost niciodată mai plăcut surprins. El își descrie partenera ca fiind cel mai bun suflet pe care l-a cunoscut vreodată și a decis să-și petreacă restul vieții alături de ea.

În noiembrie 2021, Taylor și partenera sa și-au dus relația la următorul nivel, logodindu-se. Un an mai târziu, au făcut schimb de jurăminte și s-au căsătorit, pornind într-un nou capitol împreună ca un cuplu căsătorit.

Și-au aranjat nunta în mod unic – departe de ochii curioșilor, invitându-i doar pe cei mai apropiați apropiați. Prietenul actorului și prezentatorul TV Jason Kennedy a fost cavalerul de onoare. În podgoriile însorite, cuplul și-a schimbat jurămintele sincere, scrise de mână.

Actorul pare să fi găsit în sfârșit echilibrul perfect între viața profesională și cea personală. El a revenit pe ecrane în 2022, jucând în filmul de comedie Home Team. Cu toate acestea, pagina sa de Instagram este în continuare plină de mai multe imagini cu alte momente semnificative, întâlniri cu prietenii, seri romantice și momente de joacă cu adorabilul său nepoțel.

Foto: Instagram, Profimedia

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici:

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete