Hilary Duff, motivul pentru care fiul ei a asistat-o la naștere: „Sunt foarte deschisă și sinceră cu el”

Prezența unui copil în timpul nașterii nu este o alegere pe care toți părinții ar face-o, dar pentru Hilary Duff, a existat un motiv convingător în spatele deciziei sale. Într-un interviu, ea a vorbit despre motivul pentru care a vrut ca fiul ei să fie martor direct la miracolul nașterii.

Hilary Duff a fost o susținătoare vehementă a nașterii la domiciliu, după ce și-a născut ambele fiice, Banks și Mae, în confortul propriei case. Cu toate acestea, ceea ce este și mai surprinzător este faptul că actrița l-a avut pe fiul ei mai mare, Luca, prezent la nașterea surioarei sale, Mae.

Decizia sa de a naște acasă nu a fost lipsită de riscuri și a recunoscut că a fost o decizie care a necesitat o analiză și o planificare atentă. Cu toate acestea, pentru ea, beneficiile de a avea familia prezentă în timpul unui astfel de moment monumental au depășit cu mult orice riscuri potențiale.

Hilary Duff a dezvăluit că dorința ei de a naște acasă a fost declanșată de vizionarea filmului The Business of Being Born. Când a venit vorba de cel de-al doilea copil al ei, Duff se simțea destul de liniștită în legătură cu întreaga situație a nașterii. Prima ei naștere cu Luca a decurs fără probleme și nu era îngrijorată că va avea nevoie de asistență medicală de data aceasta. De fapt, se simțea total încrezătoare că o naștere la domiciliu era alegerea perfectă pentru familia ei în creștere.

hilary-duffSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Să aduci pe lume un copil, este una dintre cele mai grele munci pe care le poate face cineva. Și nu te lasă să ai apă în spital, sau mâncare sau gustări și ești pe cale să muncești mai mult ca niciodată pentru a da naștere unui copil”, a explicat Hilary Duff, scrie Bright Side.

Pentru vedetă, faptul că Luca a fost prezent în timpul nașterii a fost un moment important de învățătură despre puterea femeilor și despre miracolul nașterii. “A fost destul de important pentru mine, pentru că sunt foarte deschisă și sinceră cu el despre cât de puternice sunt femeile și despre cum arată nașterea”, a împărtășit aceasta, mai scrie sursa citată anterior.

De asemenea, ea a adăugat că fiul ei știe „totul despre menstruație și este important pentru mine să normalizez această conversație cu el pentru toate femeile care vor fi în viața lui”.

Foto: Instagram

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici:

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete