Tatăl lui Nicki Minaj a fost ucis. Avea doar 64 de ani

Tatăl lui Nicki Minaj a fost ucis. Avea doar 64 de ani

Tatăl lui Nicki Minaj, Robert Maraj, a murit după ce a suferit un accident de mașină, iar vinovatul a fugit de la locul faptei, scrie TMZ.

Poliția comitatului Nassau din New York spune că mergea pe drumul dintre Roslyn Road și Raff Avenue vineri seară în jurul orei 18.00, când a fost lovit de un vehicul care se îndrepta spre nord. Polițiștii spun că șoferul a fugit de la fața locului, iar martorii nu au putut face o descriere semnificativă.

Robert, în vârstă de 64 de ani, a fost dus la un spital din zonă în stare critică, unde a cedat rănilor și a trecut în neființă în acest weekend. Echipa de omucidere investighează cazul și solicită ajutorul publicului pentru identificarea părții responsabile. Nu a fost furnizată o descriere decentă a vehiculului suspect.

Nicki nu a vorbit încă despre moartea tatălui ei. Există fotografii unde apar împreună de-a lungul anilor, așa că, evident, au avut o relație decentă și s-au văzut din când în când. Nu este clar care a fost relația lui Nicki cu tatăl ei în prezent.

Un prieten din anturajul lui Nicki a confirmat moartea tatălui ei, dar nu a oferit mai multe detalii.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete