Selly s-a dat de gol fără să vrea? Declarația surprinzătoare despre videochat: „M-am gândit”

Selly este un vlogger cu mare succes la noua generație. El a devenit rapid idolul puștanilor de pretutindeni, datorită trupei 5 GANG, dar și a proiectelor în care este implicat. În plus, tânărul a ajuns să fie respectat și de persoane din alte generații, iar asta pentru că s-a implicat în problema sistemului de educație din România.

A început să facă vlogguri de pe vremea când era doar un copil și a crescut în fața calculatorului, învățând să editeze și să filmeze din ce în ce mai bine. A investit în aparatură și a început să aibă din ce în ce mai mult succes. A atins de mult milionul de subscriberi pe Youtube, în prezent are peste două milioane, dar a făcut și milionul de euro în cont, lucru deloc de trecut cu vederea, mai ales că nici măcar nu a împlinit 20 de ani.

Selly se consideră un antreprenor și deși recunoaște că există încă multe lucruri la care nu se pricepe, tânărul spune că a acumulat multe cunoștințe și s-a maturizat destul de mult în toți acești ani în care a fost în vizorul publicului.

Invitat la podcastul găzduit și produs de canalul de Youtube Happyfish, “Aproximativ Discutii” cu Gojira, Selly a vorbit sincer despre banii pe care îi are și despre cum i s-a schimbat percepția despre ei.

„Cu cât te maturizezi și devii adult, înțelegi și faptul că cu banii trebuie să și faci lucruri, nu doar să îi acumulezi într-un cont și să te simți bine că îi ai acolo. Pentru că banii sunt o unealtă și faptul că ei stau în cont nu înseamnă decât că își pierd valoarea prin inflație. E o altă chestie ce faci cu banii ăia? În ce îi investești?', a spus Selly.

„N-am făcut nicio investiție masivă. Toată lumea îmi zice să bag bani în imobiliare. Nu bag, pentru că nu cunosc destul de multe despre asta. Sunt oamenii ăia care vin la tine și îți zic am combinația perfectă să facem bani, deschidem pompe funebre sau ne deschidem videochat, videochatul rupe, bro', povestește Selly.

Gojira l-a întrebat dacă i s-a cerut vreodată să investească în videochat.


„Nu, m-am gândit eu. M-am gândit o dată (…) Trebuie să ai o experiență, chiar și într-un business de videochat, trebuie să știi cu ce se mănâncă aia. La fel și cu imobiliarele, trebuie să știi niște lucruri. Eu, în schimb, bag bani în lucruri la care eu mă pricep. Bag acum bani în academia de vlogging, în proiectul pe care îl fac cu cursurile de vlogging, pentru că mă pricep acolo, eu știu că îmi scot banii ăia 100%. Bag bani în al doilea film 5 GANG, pentru că mă implică și știu despre ce e vorba', a mai spus Selly.

Se spune despre el că a reușit să facă primul milion de euro, bani câștigați la doar 18 ani. A declarat că nu îl interesează banii și evită subiectul pe cât de des posibil.

„Nu cred că e vorba despre câți bani am făcut sau voi face și mereu evit subiectul ăsta. Tot ce contează este ce content le ofer eu celor care mă urmăresc și acolo încerc să excelez zi de zi.

Pentru mine, banii sunt o unealtă pentru a realiza ce îmi propun: investiții în proiecte mai complexe, siguranța financiară, planuri long-term, iar veniturile mele vor rămâne mereu confidențiale' a declarat, la un moment dat, tânărul pentru revista Viva!.

Poti urmari podcastul integral aici: https://www.youtube.com/watch?v=Ovc1xci61WM&t=4050s

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete