Tatăl Deliei, schimbat la 5 ani de când s-a întors de pe Muntele Athos. Ion Matache a renunțat la barbă, la părul lung

Tatăl Deliei, Ion Matache, a petrecut 18 ani pe Muntele Athos, în Grecia, acolo unde a fost călugăr. De 5 ani a renunțat și s-a întors acasă, unde acum e complet schimbat. A renunțat la hainele negre, la barbă, la părul lung.

Ion Matache a stat pe Muntele Athos timp de 18 ani de zile. S-a dedicat vieții monahale și a renunțat la căsnicia cu Gina Matache, alături de care are două fete, pe Delia și pe Oana. „Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învățat prima dată Tatăl Nostru. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamț, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viața mea s-a schimbat.

Am intrat la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele și pe al Georgetei, deși mă văzuse prima oară, m-am blocat', a povestit tatăl Deliei, într-un interviu pentru stiridinlume.ro.

Ulterior, în 2018, el s-a întors acasă, căci a avut probleme grave de sănătate. Gina Matache, fosta soție, povestea despre starea lui: El a suferit în 2018 o operație la rinichi, urmată și de ședințe de citostatice. „Și fostul meu soț este binișor acum cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme', spunea pentru ego.ro Gina Matache.

Acum, la cinci ani de când s-a întors de pe Muntele Athos, Ion Matache e schimbat. Nu mai e călugăr, așa că a renunțat la hainele negre, la barbă și la părul lung. De curând, Delia a postat câteva fotografii în mediul online cu tatăl ei.

Au fost împreună într-o vacanță în Spania, iar Ion Matache s-a bucurat de ieșirea alături de familie. Apare cu zâmbetul pe buze, în haine lejere, alături de cei dragi.

tatal-deliei-ion-matache-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Ion Matache a avut cancer

Invitată în emisiunea Corneliei Ionescu de la WowNews, Gina Matache a povestit despre soarta pe care i-a hărăzit-o Dumnezeu fostului ei soț. Ea a scos la iveală faptul că bărbatul s-a întors de la Muntele Athos după o decadă, din cauza bolii sale.

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, eu un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni. N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine să îl ajute, doar eu.

Inițial nu a apelat la mine, eu târziu am aflat că e în spital. Nu e de mândrie, e la locul lui. Delia a fost prima care a sărit să îl ajute. Acum este relativ independent. Locuiește cu mine.

Avem un apartament cu două camere, unul într-o cameră, unul în alta. Nu mi-am pus problema ce suntem, eu mă adaptez oricum, atât timp cât nu ne jignim', a declarat Gina Matache pentru sursa amintită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete