Pavel Bartoș a suferit o intervenție chirurgicală. Cum se simte prezentatorul: „O să mă chinui”

În preajma sărbătorilor de iarnă, Pavel Bartoș a suferit o intervenție chirurgicală. El a transmis pe rețelele de socializare că a fost nevoit să ajungă pe masa de operație.

Pavel Bartoș, care e actor și prezentator, a suferit o intervenție de menisc, dar și de ligament încrucișat. De asemenea, doctorul i-a reparat și ceva cartilaje, motiv pentru care recuperarea nu va fi deloc ușoară. În următoarea perioadă se va susține de cârje și nu va putea fi văzut la evenimente și spectacole.

„Recunosc, anul ăsta Moş Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă aşteptam și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat şi cu o operaţie m-a gratulat!

Una la menisc, ligament încrucişat şi ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine acum şi sănătos, culmea, la fel de frumos! E… un pic o să mă chinui cu aceste beţe de schi, pardon, catalige în forme de cârje, dar până mă însor îmi trece', a scris Pavel Bartoș pe pagina de Facebook.

El s-a pozat și cu doctorul, același care l-a operat și pe Dorian Popa.

„Recuperare ușoară să am pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare oameni buni și dacă sunteți neastâmpărați să rămâneți sănătoși!', a completat actorul pe social media.

pavel-bartos-operat-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Pavel Bartoș prezintă Revelionul 2024 la Pro TV

Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele celei mai tari petreceri a sfârșitului de an: PROTEVELION 2023. Pe 31 decembrie, începând cu ora 20:00, la PRO TV, telespectatorii vor sărbători intrarea în noul an alături de artiștii preferați și de cele mai iubite vedete din România.

PROTEVELION este petrecerea de la care nimeni nu trebuie să lipsească, este cel mai mare show, cu distracție, emoție și foarte mult umor. De la muzică și duete neașteptate la momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților, românii vor avea parte de un spectacol în care se vor regăsi. 

Show-ul se va construi în jurul celebrului dans popular perinița, iar în noaptea dintre ani, vedetele se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.

În primul rând, vă veți simți bine cu noi. Va fi multă distracție. În al doilea rând, vor fi mulți oameni foarte faini, momente și cuplete comice extraordinare. Va fi un Revelion așa cum se așteaptă lumea să fie, cu multă voie bună și distracție, a spus Pavel Bartoș. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete