De ce și-a dat Cove, de fapt, demisia de la Pro TV. Declarații sincere: „Nu îți poți permite să lipsești vreo zi”

Gabriel Coveșeanu sau Cove, cum e cunoscut publicului larg, a lucrat ani de zile la Pro TV, la emisiunea „Vorbește lumea', însă în 13 septembrie s-a aflat că a semnat un contract cu Prima TV și că moderează emisiunea „Flash Monden'. Acum, prezentatorul a dezvăluit de ce a făcut această schimbare. 

motiv demisie cove pro tv 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Într-un interviu pentru Unica, acesta a fost întrebat dacă devenise o „povară' colaborarea cu Pro TV. Cove a răspuns cu sinceritate. „A fost interpretat greșit din faptul că am afirmat că, uneori, o emisiune zilnică, în direct, poate crea o presiune destul de mare pe umerii unui moderator.

Faptul că nu îți poți permite să lipsești vreo zi, să te îmbolnăvești, să ai o stare proastă sau indiferent de cum te simți, de cât de obosit, supărat sau fără chef ești, trebuie să fii prezent și să faci în așa fel încât problemele tale să nu se vadă și să le transmiți celor de acasă o energie bună, o stare de bine.', a declarat Cove, care a prezentat sute de ediții ale emisiunii „Vorbește lumea' de la Pro TV.

După ce ani de zile a făcut echipă a Pro TV cu Adela Popescu, dar și cu Lora, Cove o are acum colegă pe Diana Bart la „Flash Monden'. „Mă bucur foarte mult să fac echipă cu Diana. Am regăsit-o la fel de veselă și plină de energie. Și noi avem acea chimie atât de necesară între colegi.', a mai precizat el pentru Unica.

Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana Bart au pornit la vânătoare de mondenități. Emisiunea Flash Monden e difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră.

Cove a mai fost la Prima TV în 2015

Gabriel Coveșeanu s-a născut pe 04 septembrie 1974 în București, România. Este director al Teatrului „Ion Creangă' și prezentator TV. Actorul Gabriel Coveșeanu a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost coprezentator al Andreei Marin, la celebra emisiunea „Surprize, Surprize'.

Și-a continuat cariera la Kanal D, unde a prezentat emisiuni precum: „Accepți sau nu', „Magic Taxi' , „Față lui tată', „Mireasă 90-60-90 , „Jumătatea mea știe', „Bingo România'. În 2015 se alătură echipei Prima TV, în emisiunea „Mama mea gătește mai bine'. Din toamna lui 2015 se mută la Pro TV, unde preia frâiele emisiunii „Vorbește lumea'. După 6 ani renuntă la postul din Pache Protopopescu și s-a întors la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete