Tarife de la 799 lei la vacanțele cu All Inclusive în Delta Dunării!

Tânjești după o vacanță care să îmbine aventura unui safari în Delta Dunării cu relaxarea într-un complex turistic de 4*, unde ți se oferă prilejul să testezi delicii culinare specific lipovenești, să pescuiești de pe ponton sau să pornești în excursii cu barca? O vacanță la Gulliver Delta Resort 4* este perfectă să-ți reîncarci bateriile în mijlocul naturii. În plus, reducerile de 55% la pachetele cu All Inclusive Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți sunt încă valabile!

Sejur lipovenesc la Gulliver Delta Resort 4*

Poziționat spectaculos pe malul lacului violet Murighiol, complexul turistic relativ nou dispune de mai multe spații de cazare, printre care un corp central de unde vezi în toată splendoarea lacul plin de păsări, bungalow-uri și căsuțe amenajate în stil lipovenesc. Aici te bucuri de servicii turistice inspirate din tradițiile culinare, folclorice sau de design interior ale vechilor comunități de pescari staroveri.

Gulliver Delta Resort îți oferă numeroase opțiuni de relaxare și divertisment, inclusiv pentru cei mici care vor descoperi un loc de joacă cu tobogane, trambuline și căsuțe colorate. Piscina exterioară amplasată în mijlocul unei grădini luxuriante este numai bună pentru a te răcori în zilele călduroase de vară. Dacă ești dornic de mișcare poți încinge mini-partide de fotbal sau tenis în iarbă, să pescuiești de pe ponton, iar la final să te relaxezi în hamace și balansoare la umbra sălciilor.  

Echipa de bucătari te răsfață cu delicioase preparate lipovenești. Nu vor lipsi borșul autentic de pește, storceagul, saramura ori plachia, peștele fript sau chifteluțele, alături de care vor sta mămălia și alte garnituri delicioase. Tartinele cu icre și shot-urile de votcă de la sosire, oferite în semn de bun venit, vor completa cu succes deliciosul meniu lipovenesc.

În cadrul sejurului la Gulliver Delta Resort 4* te poți bucura opțional de numeroase excursii cu barca sau microbuzul:

Evadează cu barca în această exotică deltă atât de plină de viață. Traversează coridoarele verzi de stuf și păpuriș, surprinde păsările din peste 300 de specii și pescuiește în atmosfera romantică a apusului.

Pierde-te în zăvoaie și păduri amestecate la Letea și Caraorman, unde plopii tremurători, merii pădureți, ulmii și stejarii seculari sunt decorați cu hamei, viță de vie sălbatică și liane lungi de peste 20 de metri. Ești pe domeniul cailor sălbatici și al dunelor de nisip ce amintesc de locurile exotice.

Tradițiile sunt la mare cinste în Deltă, iar în satele pescărești te vei bucura de o atmosferă încremenită în timp, departe de modernitate și tehnologie. Descoperă Sfântu Gheorghe, micul sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră și aventurează-te în orașul piraților, la Sulina pornind pe urmele marelui scriitor Jean Bart în portul pitoresc.

EARLY BOOKING – 55% Gulliver Delta Resort 4*

  • Delta pentru Seniori – tarife de la 799 lei/persoană!
  • Delta pentru Toți – tarife de la 849 lei/persoană!

Pachetul include: 3 sau 4 nopți de cazare la 4* (conform programului ales), 3 mese în regim All inclusive tip bufet + pachet de băuturi, acces gratuit la piscina exterioară (deschisă iunie-septembrie), pescuit de pe ponton, loc de joacă pentru copii, surpriză de bun venit, acces la bibliotecă, activități recreative (badminton, volei, tenis de masă, fotbal în iarbă, șah, darts, rummy, terasă cu hamace, balansoare etc.). Oferta completă pe gulliverresort.ro Rezervari la 0784.21.56.28/26 sau pe [email protected]

VOUCHER CADOU 150 RON

Este valabil pentru fiecare cameră rezervată, pentru sejururi din plin sezon în perioada: 18 iunie – 07 septembrie. Pentru perioadele din extrasezon: 06 aprilie – 15 iunie și 10 septembrie – 02 noiembrie, valoarea voucherului este de 100 de ron!

Voucherul este valabil pentru rezervari făcute până la data de 31.03.2023, și pentru fiecare camera rezervată se ia în considerare un singur voucher!

La înscriere trebuie să comunicați agentului, seria voucherului dumneavoastră: AVAO21032023!

Text: Madalina Isar

Foto: arhiva gullivers

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial