Târgul de Cariere Oradea îi așteaptă pe candidați cu noutăți semnificative: digitalizarea CV-ului și compararea salariului

targul de cariere oradea1

Târgul de Cariere Oradea are loc în 16 noiembrie (interval orar 10:00-19:00) la Trade Center. La eveniment participă peste 30 de companii din cele mai variate domenii. Angajatorii își vor prezenta ofertele din categoria entry-level, nivel mediu și avansat.

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile, din domenii precum Resurse umane, Turism, Inginerie, Alimentație, Construcții. Sunt oferite posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență. Companiile Celestica, Corporactive, Inteva Products, Berg Software, Mc Donalds, Ebespacher, Leroy Merlin, Plexus, Stefanini, Tms Valiant, Double Tree by Hilton, Nidec, Marvicon, Vodafone, Beespeed, Faist Light Metal și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor au pregătit oferte atractive pentru candidați.

Participanții la Târgul de Cariere Oradea au ocazia la această ediție să-și compare salariul în timp real cu Comparatorul si Calculatorul de salarii eJobs. Tot prin intermediul eJobs este introdusă noutatea acestui sezon: digitalizarea CV-ului. Candidații vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună.

Ne bucurăm să revenim la Oradea cu o ediție specială. Digitalizarea CV-ului și compararea salariului sunt noutățile din toamna aceasta. Credem că interacțiunea dintre angajatori și candidați va fi sporită prin intermediul aplicării la job-uri cu CV-ul digitalizat. Totodată, compararea salariului este un instrument util pentru toți cei care vor să afle dacă primesc salariul cuvenit.', a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

targul de cariere oradea

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/oradea/.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera