Tapetul personalizat aduce un plus locuinței tale

În ultima perioadă, designul interior a devenit un subiect de interes pentru tot mai multe persoane. Anual, nenumărate familii aleg să își redecoreze casa, oferindu-i un aer fresh și cât mai personal. 

Dacă și tu te gândești să faci o schimbare, trebuie să știi că decorul și culorile pereților, mobilierul și accesoriile, toate definesc stilul căminului tău. Dintre acestea, tapetul personalizat este alegerea cea mai rafinată. Acesta îți reprezintă în mod artistic personalitatea și întregește aspectul general al încăperii. 

De ce să îți decorezi camera cu tapet personalizat?

Una dintre alegerile pe care trebuie să le faci atunci când îți amenajezi casa este legată de modul în care îți decorezi pereții. Pentru ca rezultatul final să te reprezinte și să aibă o notă cât mai personală, designerii recomandă folosirea tapetului personalizat. Acesta poate fi gândit și creat special pentru tine, de la primul până la ultimul detaliu. Poți opta ca tapetul să fie în completă armonie cu tematica designului sau poate fi un element de contrast, care să atragă toate privirile. 

Acest element de design este recomandat cu precădere în situația în are întreaga casă este amenajată cu mobilier de serie sau unicat.

Dacă în proiectul casei tale există si cel puțin o cameră pentru copii, tapetul personalizat este soluția perfectă pentru a crea lumea de poveste în care micuțul tău va crește. Poți opta pentru elemente care să îi dezvolte creativitatea sau poți alege un decor potrivit pasiunilor sale.

Ce detalii trebuie să oferi firmei care îți creează tapetul?

Atunci când te hotărăști să apelezi la o firmă specializată pentru a crea tapetul din casa ta, trebuie să ai în vedere anumite aspecte importante. Deși lucrurile ar putea mai complicate, în realitate nu sunt deloc. Dacă deja știi cum vrei să arate, poți comanda exact designul tău, dacă încă nu ai o idee clară, iată ce detalii trebuie să oferi firmei cu care colaborezi:

  • paleta de culori dorită și cea pe care ai ales-o pentru restul obiectelor decorative din cameră;
  • ce stil ai abordat în general pentru decorarea casei;
  • ce material îți dorești;
  • condițiile de umiditate din camera în care va fi folosit;
  • preferințele stilistice și care sunt influențele pe care le admiri;
  • dimensiunile exacte ale pereților pe care dorești să îi îmbraci cu tapet. 

În discuția premergătoare execuției designului, oferă-le specialiștilor detalii despre tine și lucrurile care îți plac cel mai mult. Dacă simți să traduci aspectul tapetului cu o stare de spirit, fă-o, orice detaliu particular personalității tale îi va ajuta pe designeri să creeze o adevărată operă de artă care să te reprezinte 100%.

Colecții de tapet din care te poți inspira

Crearea tapetului personalizat poate fi inspirat din orice, natură, artă modernă, artă clasică, muzică sau poate fi un model abstract. Sursa de inspirație pentru tapetul personalizat trebuie să te reprezinte și să se plieze pe dorințele tale. Dacă totuși nu știi exact ce îți dorești sau cum ai vrea să arate rezultatul final, te poți inspira din colecțiile de tapet  deja existente în showroom-ul firmei cu care colaborezi și nu numai. 

Dacă îți dorești să vezi o gamă variată de modele și culori cu totul spectaculoase, poți vizita site-ul celor de la VLAdiLA. Cu siguranță îți vei delecta privirea cu cele mai deosebite colecții de tapet dintre toate pe care le-ai văzut. În plus, specialiștii lor te vor gida să descoperi designul potrivit pentru tine. Acești vor crea complet gratuit un model bazat pe cererea ta, iar dacă nu ești mulțumit de rezultat, nu ești obligat să cumperi și nici să plătești în plus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial