Survivor România: Sumele colosale pe care le primesc Faimoșii

Survivor România: Sumele colosale pe care le primesc Faimoșii

Reality-show-ul „Survivor România' a început deja de două săptămâni și lucrurile sunt din ce în ce mai palpitante și pline de evenimente importante care stârnesc și mai mult telespectatorii, dar și concurenții.

Potrivit click.ro, pentru o săptămână de stat în Republica Dominicană, onorariile plătite celor din echipa Faimoșilor sunt colosale. Astfel, cel care și-a negociat extrem de bine contractul a fost nimeni altul decât Jador. Acesta încasează 4.500 de euro în urma participării lui la emisiunea care îi testează limitele.

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său adevărat, s-a făcut cunoscut datorită stilurilor muzicale diferite pe care le abordează, dar și numeroaselor apariții televizate. Jador a ieșit în evidență și în Republica Dominicană obținând rezultate bune la probe, dar și datorită simțului umorului, glumind constant cu ceilalți participanți.

„Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă', a declarat Jador.

Alexandra Stan este una dintre prezențele feminine din echipa Faimoșilor. Deși nu s-a rezultatele sale pe traseele concursului nu au fost excepționale, solista piesei „Mr. Saxobeat' și-a negociat contractul obținând 2.500 de euro pentru o săptămână petrecută pe insula Faimoșilor din Republica Dominicană.

Culiță Sterp, Costi Ioniță și Cătălin Moroșanu ar încasa sume între 1.500 și 3.000 de euro.

Amna, prima concurentă care a părăsit competiția

Amna a fost eliminată din competiție decătre colegii săi, dar și publicul a votat-o pentru a o trimite acasă. Artista a declarat că scurta perioadă petrecută în Republica Dominicană a ajutat-o să-și atingă scopul stabilit de acasă. Mai mult de atât, aceasta consideră că cei din echipa Faimoșilor i-au devenit o adevărată familie.

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul', a spus Amna.

La polul opus, cel care a fost în preferințele publicului este Jador. Acesta spune că simte o mare presiune și teamă din cauza responsabilității pe care i-o oferă acest vot de încredere din partea publicului.

„Tremur. Nu știu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu știu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu știu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulțumesc Jadorașilor mei. Mi-e frică de faptul că decizia mea nu o să fie una bună pentru echipa, că o să fiu urât, blamat. E urât să fac chestia asta, e nașpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ținând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nominalizez pe ea. O să zic Alexandra Stan. Chiar îmi pare rău', a spus Jador în momentul nominalizărilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete