Survivor România se întoarce! Ce surpriză au pregătit cei de la Kanal D?

Survivor România se întoarce! Ce surpriză au pregătit cei de la Kanal D?

Cel de-al doilea sezon al emisiunii care testează limitele, Survivor România 2021, a luat sfârșit. Cu toate acestea, postul de televiziune Kanal D le-a pregătit telespectatorilor o nouă surpriză.

În perioada 12-25 iulie vor fi difuzate , în fiecare sâmbătă, ediții speciale unde fanii emisiunii vor revedea cele mai frumoase, cele mai importante și cele mai amuzante momente din acest sezon. Prima ediție specială va fi difuzată sâmbăta aceasta, începând cu ora 20.00.

Zannidache, marele Supraviețuitor

Zanni a reușit să câștige simpatia multor români pe parcursul participării sale la Survivor România, iar acest lucru s-a văzut în numeroasele mesaje de susținere pe care Faimosul le-a primit. Mai mult decât atât, acesta și-a dus la bun sfârșit obiectivul pe care și l-a propus când a pășit pe tărâm dominican: să devină marele câștigător al premiului de 50.000 de euro.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez', a declarat Zanni după ce a aflat că este marele câștigător.

De asemenea, el nu i-a uitat pe toți cei care l-au susținut și le-a transmis un mesaj de mulțumire.

„Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor.
E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni', a mai spus Faimosul.

Povestea de viață a lui Zanni este demnă de ecranizare. Acesta a crescut într-o casă de copii, iar cel care i-a descoperit talentul artistic a fost nimeni altul decât Alex Velea. El și Antonia îl numesc pe Zanni „băiatul adoptiv'. Ambii artiști au fost alături de el în această competiție, de la distanță. Săptămâna trecută când a avut loc finala, Alex Velea a fost prezent în studioul special amenajat pentru marea finală Survivor din România.

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social.

Îl felicităm și pe Andrei, că a fost un copil bun, un sportiv extraordinar. Zanni a adus mai multe puncte și a fost mai bun. Zanni a fost veteran și a luptat până la final. Chiar dacă de multe ori nu și-a pus filtru sentimentelor și gândurilor și a spus tot ce a gândit, dar per total suntem extrem de mândri. Mulțumim celor de acasă că l-ați susținut. Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el', a declarat Alex Velea, potrivit wowbiz.ro.

Foto: Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete