Alex Velea a repetat un an școlar: „Mama era disperată”

Alex Velea a repetat un an școlar: „Mama era disperată”

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. De curând, acesta a „deschis' tolba cu amintiri și a povestit cum s-a descurcat la școală, despre reușitele sale, dar și despre faptul că a rămas repetent.

Imediat după ce a intrat la liceu, Alex Velea a început să simtă gustul celebrității. La vremea aceea a câștigat și un concurs de muzică, iar imediat au început concertele și evenimentele. Din cauza timpului extrem de limitat, artistul și-a neglijat școala și a repetat un an școlar.

Dacă în liceu a fost premiant, a participat la olimpiade, la facultate lucrurile s-au mai schimbat. Programul său încărcat de proiecte muzicale, l-au făcut să aibă probleme în anul II universitar.

„Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt. M-au întrebat de ce îmi doresc diploma, le-am promis că nu o să încep să profesez niciodată, voiam diploma de dragul mamei mele', a mărturisit Alex Velea la emisiunea Xtra Night Show.

Singurul motiv pentru care a vrut să termine facultatea și să obțină diploma de licență a fost mama sa. Nu l-a interesat nota, deoarece nu a vrut niciodată să profeseze în domeniu ingineriei. Alex Velea a declarat că părinții lui s-au mai liniștit când au văzut succesul său pe plan artistic și i-au acordat mai multă încredere.

„Dacă nu agonisești până la 30, 40 de ani… nu agonisim că suntem toți petrecăreți… Și eu am trecut prin greu, dacă nu era Antonia nu eram în stare să pun un ban deoparte, a contat foarte mult în viața mea. Până atunci nu am strâns nimic, nu am făcut nimic și am făcut câțiva bani frumoși, dar nu s-a legat', a mai precizat Alex Velea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete