Surpriza logodnei și ce tendințe au mai multe șanse de succes

Surpriza logodnei și ce tendințe au mai multe șanse de succes

Momentul logodnei este unul dintre cele mai așteptate. Cel puțin din perspectiva reprezentantelor feminine, acest moment – deși mai mult simbolic – reprezintă intenția clară și oficială de a întemeia o familie. Statutul căsătoriei, al soților, este unul măgulitor. Ori la fel se dorește a fi și tipul de inel cu care bărbatul face propunerea în sine.

Statistic, se pare că perioada sărbătorilor de iarnă în mod special este și timpul perfect pentru o propunere de acest gen. Mai multe logodne se estimează a se întâmpla în perioada Crăciunului ca nicicând altă dată pe parcursul anului. Indiferent însă de timp și alte contexte, intenția trebuie să fie una clară, sinceră și dintre cele mai sigure.

Inelul? Musai să fie spectaculos. Cum termenul în sine este variabil și fiecare în parte are propria definiție când vine vorba de asta, iată ce repere primim de la www.diamag.ro. Acest magazin online flatează cu gama atât de diversă a tipurilor de inele de logodnă, de la inel de logodna din aur alb cu diamant până la cele clasice, din aur galben. Nu numai modelele în sine sunt atrăgătoare, însă fac parte din categoria celor mai mult decât prețioase. Diamantele sunt punctul de maximă atracție. Iată câteva dintre propuneri:

  • Inelul de logodnă din aur alb

Dintre toate tipurile de nuanțe pentru aur, cel alb este imaginea modernului. De regulă este o preferință pentru cuplurile tinere. Nici cel galben nu iese din schemă, principiul clasicului care nu cunoaște definiția trendurilor schimbătoare. Pentru un plus de efect, aurul roz este și el parte din lista de opțiuni.

  • Inelul de logodnă cu diamante

Investiţia în sine în pietre prețioase precum diamantele reprezintă o manieră nemaipomenită de a arăta prețuire la propriu față de persoana iubită. Mai cu seamă când rezervele de diamante sunt destul de puține, este clar că prețul lor nu se va devaloriza nici în viitor.

Inelul cu diamant pare să fie o idee clasică însă în fapt nu toată lumea ajunge să se bucure cu adevărat de privilegiul de a deține unul. Atenție la ce furnizor alegeți pentru a cumpăra, având în vedere că există și o piață neagră a acestor bijuterii. Diamag.ro este o recomandare în acest sens, de unde veți primi și ceritificarea necesară ca un plus de siguranță pentru autenticitatea inelului, însă mai ales a pietrei în sine.

  • Inelul de logodnă personalizat

In fond, inelul de logodnă este clasicul inel din metal prețios, cu o piatră centrală, chiar de preferat să iasă în evidență. Însă nimic nu se compară cu efortul de a gândi un model anume, de a face cât mai reprezentativă această bijuterie. Diamag.ro este din nou un răspuns celor care sunt în căutare de inele deosebite, unice, inele altfel. Personalizarea înseamnă alegerea pas cu pas a elementelor ce descriu inelul ca și tăietură, metal, tip și aspect al diamantului. Plus, gravura este inclusă în preț; nu rataţi deci șansa de a pune simbolul dorit pe inelul ales, ca mărturie profundă a momentului de logodnă și legământ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Frumusete si Moda