Surpriză în showbiz: Cu cine s-a împăcat Oana Roman?

Oana Roman Elisei

Un vechi proverb românesc spune că nu aduce anul ce aduce ceasul. Supărată pe Petre Roman deoarece acesta a lipsit de la petrecerea de ziua de naștere a nepoatei lui, Oana Roman a decis să lase totul în urmă și s-a împăcat cu tatăl ei.

Vedeta a făcut marele anunț prin intermediul unei fotografii pe care a postat-o pe contul personal de Instagram. În respectiva poză Oana Roman apare alături de ex-premierul României și de fetița ei în vârstă de 7 ani, Isabela, pe care o are cu fostul ei soț, Marius Elisei.

„Azi ne am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată', este mesajul care însoțește fotografia postată de Oana Roman, care a strâns zeci de aprecieri.

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman a încercat să facă tot posibilul pentru ca fetița lor să nu resimtă tensiunile dintre părinții ei apărute în ultima perioadă.

De altfel, la petrecerea prilejuită de ziua de naștere a Isabelei, Oana și Marius s-au străduit pentru ca micuța lor să se simtă cât mai bine. Din păcate pentru aceasta, de la petrecere a lipsit tocmai bunicul său, care nici după câteva zile nu a sunat-o pentru a-i ura „La mulți ani!'.

La acel moment, Oana Roman a fost extrem de supărată pe tatăl ei, despre care a vorbit atunci în termeni nu tocmai pozitivi. Cu toate acestea, ea a precizat că sentimentele pe care i le poartă tatălui său nu pot fi alterate, motiv pentru care a și acceptat să se împace cu Petre Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete