Surpriză în showbiz: Cu cine s-a împăcat Oana Roman?

Oana Roman Elisei

Un vechi proverb românesc spune că nu aduce anul ce aduce ceasul. Supărată pe Petre Roman deoarece acesta a lipsit de la petrecerea de ziua de naștere a nepoatei lui, Oana Roman a decis să lase totul în urmă și s-a împăcat cu tatăl ei.

Vedeta a făcut marele anunț prin intermediul unei fotografii pe care a postat-o pe contul personal de Instagram. În respectiva poză Oana Roman apare alături de ex-premierul României și de fetița ei în vârstă de 7 ani, Isabela, pe care o are cu fostul ei soț, Marius Elisei.

„Azi ne am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată', este mesajul care însoțește fotografia postată de Oana Roman, care a strâns zeci de aprecieri.

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman a încercat să facă tot posibilul pentru ca fetița lor să nu resimtă tensiunile dintre părinții ei apărute în ultima perioadă.

De altfel, la petrecerea prilejuită de ziua de naștere a Isabelei, Oana și Marius s-au străduit pentru ca micuța lor să se simtă cât mai bine. Din păcate pentru aceasta, de la petrecere a lipsit tocmai bunicul său, care nici după câteva zile nu a sunat-o pentru a-i ura „La mulți ani!'.

La acel moment, Oana Roman a fost extrem de supărată pe tatăl ei, despre care a vorbit atunci în termeni nu tocmai pozitivi. Cu toate acestea, ea a precizat că sentimentele pe care i le poartă tatălui său nu pot fi alterate, motiv pentru care a și acceptat să se împace cu Petre Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete