Surpriză de proporții: cum arăta Iisus în realitate?

Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta Iisus în realitate, Afrodita, Zeus sau Cleopatra în zilele noastre?

Ne-am obișnuit să avem în memorie imaginea unor figuri importante din istoria omenirii așa cum au fost înfățișați de-a lungul anilor fără să încercăm să schimbăm anumite caracteristici din înfățișarea lor. Este foarte puțin probabil ca Iisus să fi avut ochii albaștri precum actorul Robert Powell, cel care a jucat magistral rolul Mântuitorului în Iisus din Nazareth. Cleopatra nu era o frumusețe, asta e clar… în niciun caz nu semăna cu actrița Elisabeth Taylor! Iar despre Afrodita și Zeus, evident, avem busturi imaginate de artiști din Antichitate.

Patina istoriei învăluie în mister multe personalități celebre și figuri mitice. Timpul scurs și măiestria artiștilor îi fac pe toți să pară, ei bine… zei sau semizei. Să te compari cu ei poate fi descurajant și aproape nimeni nu se gândește la ei ca la oameni obișnuiți cu nevoi normale.

Un adevărat maestru al relevării chipurilor, hidreley, un star al Instagramului, a recreat chipurile unor personalități ale istoriei, așa cum crede artistul că ar arăta astăzi, dacă trăiau în secolul XXI.

Cum ar arăta Iisus, Afrodita, Zeus sau Cleopatra în zilele noastre? Plus mulți alții…

“Cum aș fi putut altfel să o fac dacă nu cu ajutorul inteligenței artificiale care este destul de accesibilă în zilele noastre și care produce rezultate minunate?! Nu este prima dată când fac asta și dacă vă uitați în postările mele puteți să cedeți cum am progresat. Haideți să vă arăt ce am făcut de data aceasta. Cred că demonstrează cu adevărat că aceștia ar putea fi oricare dintre noi și noi — oricare dintre ei. Sper că lucrările mele să vă inspiră să faceți lucruri grozave astăzi. Bucurați-vă!”

MADAME de POMPADOUR

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Madame Pompadour
Una dintre cel mai celebre locatare de la Versailles, Jeanne-Antoinette Poisson, marchiza de Pompadour, a fost o femeie de afaceri, patroană a artelor și promotoare a manufacturii regale, precum fabrica de porțelan din Sèvres.

ANTONIO VIVALDI

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Antonio Vivaldi

A fost unul dintre cei mai importanți compozitori italieni de muzică clasică. A scris numeroase piese, inclusiv sonate, concerte și opere. Astăzi este bine cunoscut publicului larg datorită Anotimpurilor, iar opera sa continuă să fie înregistrată și interpretată în concerte.

IULIUS CAESAR

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

IULIUS CAESAR

A fost un conducător politic și general roman și una dintre cele mai influente și mai controversate personalități din istorie. Rolul său a fost esențial în instaurarea dictaturii la Roma, lichidarea democrației Republicii și instaurarea Imperiului Roman.

ZEUS

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

ZEUS

Este regele zeilor de pe Muntele Olimp. Echivalentului său roman este Jupiter, mitologia și puterile sale fiind similare, deși nu identice. În majoritatea tradițiilor, el este căsătorit cu Hera, fiind tatăl lui Ares, Hebe și Hefaistos.

IiSUS HRISTOS

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

AFRODITA

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Afrodita

Afrodita este în mitologia greacă zeița frumuseții și a iubirii. În mitologia romană îi corespunde zeița Venus. În mitologia greacă , Afrodita era căsătorită cu Hefaistos, zeul focului, al fierarilor și al prelucrării metalelor. 

CALIGULA

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Caligula

Caligula este descris drept un conducător nobil și moderat în primele șase luni ale domniei sale. După aceasta, sursele se concentrează asupra cruzimii lui, extravaganței și perversiunii sexuale, prezentându-l ca un tiran nebun. El a inițiat și construirea a două noi apeducte din Roma: Claudia Aqua și Anio Novus. În timpul domniei sale, imperiul a anexat Regatului Mauritania și a făcut-o provincie. La începutul anului 41 d.Hr., Caligula a fost rimul împărat roman asasinat, rezultatul unei conspirații care implică ofițeri din garda pretoriană, precum și membri ai Senatului roman și a curții imperiale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri