„Sunt trecută prin viață și de multe ori rudele m-au dezamăgit”. Oana Lis a răbufnit din cauza situației din familie

Oana Lis s-a declarat dezamăgită de rudele care o caută doar atunci când au un anumit interes. Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a răbufnit.

„Sunt trecută prin viață și de multe ori rudele m-au dezamagit. De-a lungul vieții, când a murit mama mea, m-aș fi așteptat ca mai multe rude să sară să mă ajute, am avut noroc cu mătușa mea de la București, care era și nașa mea, apoi multe rude au apărut când m-am combinat cu Viorel, s-au gândit că cine știe ce interes pot avea.', a spus Oana Lis la Antena Stars, conform spynews.ro.

„Mi-am dat seama că și atunci când e vorba de o împărțeală, fiecare trage cât poate. Când a murit mătușa mea care m-a crescut și spre sfârșitul anilor m-am implicat mult în viața ei, pentru că era în vârstă, la fel și atunci, fiecare a tras cât a putut, bibelouri și multe lucruri din apartamentul care a rămas și tot așa, e ceva normal. (…)

Contează și materialul, pentru că facturile le plătim cu bani, dar cred că s-a uitat foarte mult de valorile umane. Când e vorba de o moștenire, s-au uitat lucrurile astea.', a mai spus aceasta.

oana-lis-si-viorel-lis-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De ceva vreme, și Viorel Lis e în proces cu unele rude, tocmai din cauza unei moșteniri. „Este procesul cu rudele lui, momentan tot aștept să se termine și să ne înțelegem cumva, pentru că e un stres în plus pentru mine.

Mă rog, fac ce pot să se rezolve cumva, să fie toată lumea mulțumită.', a spus Oana Lis. În prezent, Oana Lis are grijă de Viorel Lis, care se confruntă cu probleme de sănătate. Se deplasează foarte greu, cu cadru și rar mai părăsește apartamentul în care locuiește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete