Cum își câștigă Gina Pistol banii, după ce s-a retras din televiziune. De ce Smiley a plecat din țară

Gina Pistol a anunțat recent că a renunțat la televiziune pentru a își petrece mai mult timp alături de fiica ei, Josephine. Prezentatoarea nu rămas fără venit, ci câștigă bani frumoși din online.

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express, Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

Gina Pistol are în continuare un venit foarte bun. Prezentatoarea este urmărită pe contul de Instagram de peste 1.4 milioane de persoane și este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Partenera lui Smiley are multe campanii de publicitate pe social media, astfel că de aici îi vin banii. Gina Pistol prezintă produse pentru bebeluși, dar și produse cosmetice, de îngrijire personală sau chiar haine.

O săptămână întreagă, Smiley a fost plecat în Londra, unde a lucrat la noi piese alături de o echipă minunată. Artistul este încântat de noile sale melodii și abia așteaptă să le lanseze.

„Am avut o săptămână fantastică în Londra! Am făcut muzică în fiecare zi cu niște oameni deosebiți! Mulțumesc tuturor pentru o săptămână cu multe momente de inspirație, de distracție și de nebunie.

P.S: Știu că am fost un pic absent în perioada asta, dar sunt foarte concentrat pe muzică… Revin de săptămâna viitoare în online… puțin mai mult.'

Gina-Pistol-si-Smiley-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele'

Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta TV și-a însoțit anunțul cu următoarea declarație emoționantă:

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete