Sună la (021)9124 și află domeniile unde găsești cel mai ușor un job

domeniile unde gasesti cel mai usor un job

Dacă îți cauți un loc de muncă în această perioadă și vrei să știi în ce domenii este cea mai mare cerere, află că retailul, IT-ul, industria alimentară, construcțiile și domeniul auto sunt cele mai ofertante sectoare în care te poți angaja.

Peste 4000 de anunțuri sunt active acum pentru aceste domenii pe eJobs.ro. Iar dacă nu știi ce să alegi în funcție de experiența ta, ai la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 021.0124, unde consilierii eJobs te ghidează în găsirea unui loc de muncă.

Comerț/Retail

Peste 1200 anunțuri active găsești în comerț peeJobs.ro, iar cele mai multe oferte sunt pentru lucrător comercial, dar și pentru manageri de raioane, consilieri clienți sau gestionari depozit. Pentru a te angaja în domeniu, ai nevoie de studii medii, calificare sau experiență anterioară. Dacă ești la începutul carierei sau vrei să schimbi domeniul de activitate, cele mai accesibile sunt posturile de consilier clienți unde ai nevoie de orientare și deschidere către client, dar și de flexibilitate în activitate și în lucrul cu echipa.

Citeste continuarea pe www.cariera.ejobs.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Cariera