Mihai Bendeac, relație tumultuoasă cu o cântăreață celebră de la noi: „Pur şi simplu am pierdut-o”

Mihai Bendeac, relație tumultuoasă cu o cântăreață celebră de la noi: „Pur şi simplu am pierdut-o”

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai mediatizați bărbați din showbiz-ul românesc. Nu de puține ori a fost în atenția publicului din cauza relațiilor amoroase pe care le-a avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre care au povestit ce ti de bărbat este în dormitor.

Cu toate acestea, puțini își mai amintesc că juratul de la iUmor a avut o relație de scurtă durată cu Sore acum multă vreme. Cei doi au trăit o poveste de dragoste plină de peripeții, iar despărțirea a fost la fel de controversată, fiind în atenția presei mult timp.

Acum mai bine un deceniu, Sore făcea parte din trupa Crazy Win, iar pe Mihai Bendeac, telespectatorii îl urmăreau la emisiunea „Mondenii' de la Prima TV. A fost o iubire de-o vară despre care Sore își amintește cu drag, în ciuda a ceea ce s-a speculat în presă, potrivit libertatea.ro.

Și Mihai Bendeac vorbește frumos despre ceea ce a fost atunci și a fost transparent când a mărturisit cât de mult l-a afectat despărțirea.

„E cumplit să te desparţi de cineva atâta timp cât încă mai ai sentimente pentru persoana respectivă (…) Eu mi-am pierdut încrederea în femei. Nu ştiu cum. Nu ştiu când. Pur şi simplu am pierdut-o', a spus Mihai pe blogul personal.

La momentul respectiv, circulau zvonuri că cei doi s-au despărțit din cauza unor fotografii cu tente pornografice în care „actorul' principal era chiar Bendeac.

Prezentatoare de știri îndrăgostită lulea de Mihai Bendeac

Încă din adolescență, Mihai Bendeac a avut lipici la femei frumoase, iar o dată cu trecerea timpului acestea au devenit și mai frumoase, dar și celebre. În prezent, este prezentatoare de știri la Pro TV.

Cea care l-a dat de gol a fost chiar diriginta acestuia din liceu. A venit cu o serie de fotografii în care apăreau actorul și nimeni alta decât Lavinia Petre care era foarte apropiată de Mihai. Actorul mărturisește că îi pare rău că nu i-a împărtășit sentimentele, acesta fiind îndrăgostită de el timp de doi ani.

„După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc', a declarat Mihai Bendeac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete