Succes pentru Denise Rifai la mai bine de un an de când a semnat un contract cu Kanal D. A fost premiată

Pe 6 octombrie, în cadrul Galei Performanței și Excelenței by Adela Diaconu, eveniment dedicat recunoașterii personalităților în diverse domenii de activitate, vedete din showbiz-ul autohton, care s-au remarcat prin activitatea lor, au fost premiate în cadrul festivității.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Printre premianții Galei de anul acesta s-au numărat și vedetele Kanal D, Denise Rifai,  Silvia Ioniță, Daniel Pavel și Cătălin Botezatu. Denise Rifai a fost încununată că Revelația anului în televiziune pentru emisiunea < 40 de întrebări cu Denise Rifai > , Silvia Ioniță, prezentatorul principalului grupaj informativ Kanal D, a primit distincția de excelență pentru Relevanță în domeniul știrilor de televiziune'. Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon al reality-ului Survivor România', de la Kanal D, a primit distincția de Personalitatea TV a anului 2021'. Cătălin Botezatu și-a adjudecat distincția Designerul anului' și Premiul de Excelență pentru contribuția la evoluția modei românești'.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' a devenit un succes media încă de la prima difuzare, în octombrie, anul trecut. Ajunsă la cel de-al doilea sezon, uimește în continuare prin abordarea editorială îndrăzneață și dezvăluirile în premieră făcute de invitații emisiunii, personalități din cele mai diverse domenii. Denise Rifai este una din vocile puternice din mass media din România și uimește cu fiecare apariție, în fiecare duminică seară, cu emisiunea de interviuri „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Știrile Kanal D au devenit un reper de informare corectă, relevanță pentru milioane de telespectatori. Silvia Ioniță,  prezentatoare principalului Jurnal informativ al zilei, de luni până vineri, de la ora 19:00, se află de aproape 15 ani în echipa Kanal D,  încă de la intrarea pe piață a postului TV,  și a cucerit publicul prin onestitate și profesionalism desăvârșit.

Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România', ce a fost difuzat de Kanal D, a reprezentat pentru publicul din România o surpriză extraordinară, pentru că a devenit cunoscut în întreagă țară odată cu acest reality revoluționar. Carismatic, cu o energie inepuizabilă, Daniel Pavel ne-a ținut în permanentă legătură cu ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană. Milioane de oameni au fost cuceriți de modul în care a știut să transmită emoția, tensiunea  acestui reality care ne-a ținut pe toți cu sufletul la gură.

Cătălin Botezatu, pe care telespectatorii îl pot urmări în rubrica „Așa da, așa nu', din cadrul emisiunii „Teo Show', de la Kanal D,  este un reper în modă românească și nu numai. Numele sau, prin colecțiile sale inovatoare,  a strălucit pe marile podiumuri ale lumii. Personalitate carismatică, a reușit întotdeauna să inspire prin atitudine și activitatea să prolifică în domeniul modei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete