Silviu Biriș, actorul care a luat calea bisericii, trăiește o poveste de dragoste la 5 ani de la divorț. „Am decis să-i dau o șansă”

Silviu Biriș e actor de ani de zile, dar, mai nou, e și absolvent al facultății de Teologie. A luat-o pe calea bisericii. Acum, acesta face dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală!

Silviu Biriș TeologieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dincolo de carieră, Silviu Biriș a trecut printr-un divorț acum cinci ani de zile. În 2016, Silviu Biriș divorța de mama copiilor săi, Irina Cornișteanu. Acum, actorul de la Teatrul Național Ion Luca Caragiale din București, care a luat-o pe calea bisericii, și-a refăcut viața și vorbește despre căsătorie.

A întâlnit o femeie căreia s-a gândit să îi ofere o șansă. „Admit că mă gândesc și la o posibilă căsătorie. Din nou. A trimis Dumnezeu pe cineva în viața mea și am decis să ascult și de cei mai bătrâni și mai înțelepți ca mine. Nu știu în acest moment dacă va avea loc sau nu. Nu vă pot spune asta. Dar am decis să-i dau o șansă. Nu o includ în viața mea, dar nici nu o exclud. Suntem oameni și nu știm ce se va întâmpla cu viețile noastre!', a declarat Silviu Biriș pentru Impact. 

Silviu Biriș, actorul care a trecut de la teatru la preoție

La 47 de ani, Silviu Biriș a absolvit Universitatea Teologică «Justinian Patriarhul», Secţia Pastorală, însă nu a renunțat la actorie și joacă în continuare în piese de teatru.

„Am ajuns aici încercând să îmi răspund la niște întrebări, sunt 4 ani care s-au încheiat cu folos. De acum înainte să sporim cuvântul lui Dumnezeu, răbdarea, să devenim apostoli misionari și, mai ales cei care ne urmăresc, și care privesc biserica de pe margine, îi invit permanent, să intre măcar o dată, de curiozitate, pentru că această sfântă curiozitate aduce omul la o evoluție și spirituală. Și să găsească în biserică orice îi va aduce pe ei mai aproape de ei înșiși’, a mai spus Silviu Biriș la Trinitas TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete