Sub semnul planetelor lente: Pluto-Neptun-Uranus

Uncategorized

Unele generatii au facut descoperiri importante, altele au revolutionat gandirea sau au schimbat harta lumii. Faci parte dintre cei au marcat omenirea? Afla asta citind despre influentele planetelor lente ale zodiacului.
Pluto, Neptun si Uranus sunt cele mai indepartate planete din sistemul solar. Intrucat au nevoie de ani buni pentru a strabate o zodie, ele reusesc sa imprime unor generatii intregi acelasi "set" de caracteristici.

Influentele lui Pluto si Neptun (planete cu adevarat lente!) se recunosc dupa amprenta discreta si subtila, care persista mai mult timp (12-14 ani). Uranus are o dinamica ceva mai vie, iar marca lui este mai distincta, mai colorata.

Vrei sa stii care sunt trasaturile generatiei tale? Nimic mai simplu. De exemplu, daca esti nascuta pe data de 10 mai 1970, te recunosti in spiritul analitic imprimat de Pluto in Fecioara, intuitia si forta de atractie a celor nascuti sub semnul lui Neptun in Scorpion si spiritul justitiar dat de Uranus in Balanta.

COPIII LUI PLUTO

Semnificatia lui Pluto in Fecioara
(19 august 1957 – 4 octombrie 1971)

Generatie dotata cu mare putere de patrundere, cu spirit practic, critic si analitic, cu abilitati medicale innascute. Interesul pentru mediu si animale este mai dezvoltat decat la alte generatii. Simtul datoriei si al muncii precumpaneste.

Deoarece, intre altele, Pluto guverneaza sexualitatea, iar Fecioara este un semn mental si traditional "steril", persoanele nascute in aceasta perioada reusesc destul de bine sa-si domine instinctele, dar si procentul de infertilitate este mai mare. De altfel, in timpul trecerii lui Pluto prin Fecioara s-a introdus controlul nasterilor la noi (1966).

Semnificatia lui Pluto in Balanta
(5 octombrie 1971 – 5 noiembrie 1983)

Generatie ale carei energii concentrate pot fi puse admirabil in slujba artei, frumusetii, justitiei, politicii si relatiilor sociale. Persoanele nascute acum au in comun o anume gratie si eleganta, o mare putere de fascinatie, mult discernamant si o judecata dreapta, dar severa.
Cum Pluto este pasional si intens, dar intransigent, iar Balanta este semnul iubirii si al uniunii, combinatia da nastere unei generatii pentru care sentimentele sunt foarte importante, dar care, din cauza lipsei de flexibilitate, e mai predispusa decat altele catre divorturi si rupturi.

NEPTUN ADUCE MISTERUL

Semnificatia lui Neptun in Scorpion
(19 octombrie 1956 – 5 noiembrie 1970)

Generatie care are nevoie de o profunda transformare spirituala. In majoritatea cazurilor, spiritualizarea survine dupa experimentarea viciului: probleme cu alcoolul, drogurile, abuzul de medicamente sau dependenta sexuala.

Subconstientul are o forta covarsitoare. Adesea exista "antene" extrasenzoriale, capacitati subtile de investigare si o mare atractie catre mister. Puterea de regenerare infrange tendinta de stagnare. Sexualitatea este privita ca un ritual, ca o fuziune.

Semnificatia lui Neptun in Sagetator
(6 noiembrie 1970 – 19 ianuarie 1984)

Generatie inspirata si vizionara, capabila sa ajute societatea sa se concentreze asupra valorilor etice, asupra unui ideal religios sau a unui tel spiritual. Mare atractie spre aventura si calatorii indepartate.
Frontierele sunt depasite atat fizic, cat si psihic. In ultimul caz, se remarca anvergura intelectuala capabila sa inteleaga si sa tolereze o mare diversitate de credinte si culturi. In cazurile disonante, pot aparea credulitatea, iluzia, utopia, fanatismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din