Strigătul Antoniei pe internet. Are legătură cu fiica Maya: „Cât de dificil e și cât de tare doare”

Strigătul Antoniei pe internet. Are legătură cu fiica Maya: „Cât de dificil e și cât de tare doare”

Antonia a surprins recent cu un mesaj în mediul online. Cântăreața a vorbit despre copiii ei, dar și despre cât de greu îi este să fie mamă la distanță. Aici a făcut referire la Maya, fiica ei și a lui Vincenzo Castellano, care locuiește în Italia. 

În urmă cu 10 ani, Antonia devenea mamă pentru prima dată. Atunci a născut-o pe Maya Rosaria Castellano. Din păcate, artista și Vincenzo nu s-au mai înțeles și s-au despărțit. Fiica a rămas în grija tatălui, dar, de curând cântăreața a obținut custodie comună.

Cu toate acestea, Maya a rămas la tatăl ei în Italia, iar Antonia e mamă la distanță. Pe Instagram a transmis acum un mesaj.

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare.

Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal', a scris Antonia pe InstaStory.

Ea a avut și un mesaj pentru femeile care trec prin situații similare cu a ei.

„Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentru că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește!', a mai transmis vedeta.

Antonia se iubește acum cu Alex Velea și au împreună doi copii, pe Dominic și pe Akim.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete