Mama Larisei Iordache a murit. Boala de care suferea aceasta de ani de zile

Mama Larisei Iordache a murit. Boala de care suferea aceasta de ani de zile

Larisa Iordache a anunțat astăzi printr-un mesaj postat pe Instagram că mama sa a murit. Celebra gimnastă a pierdut-o pe cea care i-a dat viață exact o cu o lună înainte de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

„Sufletul să îți fie liniștit, mami! Mereu în inima, sufletul și mintea mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc', a scris Larisa pe contul său de Instagram în urmă cu doar câteva ore.

Adriana Iordache se lupta de ani de zile cu o boală necruțătoare, cu cancerul, și în ultima perioadă făcea tratament cu chimioterapie.

Larisa Iordache va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

La Europenele de la Basel, Elveția, Larisa Iordache a obținut 13,466 la bârnă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. Cu un total de 54.968 de puncte, Larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din Rusia, ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru Tokyo.

Conform regulamentului, la JO de la Tokyo ajung sportivele clasate pe primele două locuri în calificări la individual compus, care nu au obţinut anterior „biletele' la Olimpiadă. „Am intrat in competiție cu o stare subfebrilă, dar am reușit să concurez și să-mi împlinesc visul. Acum fac investigații și am încredere ca totul va fi bine', dezvăluia Larisa la vremea respectivă, după calificarea la JO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete