Paltoanele Ducesei de Cambridge

Homepage  / Moda

Paltoanele Ducesei de Cambridge

Stilul Ducesei de Cambridge, pe care tot mapamondul o alintă simplu, Kate, este un izvor nesecat de inspirație pentru iubitoarele paltoanelor și jachetelor de primăvară-toamnă.

Stil regal

Kate Middleton a fost crescută să devină prințesă… cel puțin așa susțin fostele ei colege de școală când își amintesc de prosoapele albe și pufoase, brodate cu inițiala numelui ei în auriu, pe care conștiincioasa elevă le folosea la orele de sport unde excela în mod deosebit.

La universitate Kate a studiat Istoria Artei și se pare că aici i s-a scris destinul. Prințul William a studiat în același timp, același curs până să schimbe brusc Arta cu Geografia. Kate, însă, și-a urmat drumul, iar această atenție a ei pentru simplitate, liniile corecte și tușele clasice din alegerile vestimentare se datorează unui stil propriu. Un stil asumat, curat, fără extravaganțe pe care cel mai probabil l-a deprins în anii studenției.

Dacă v-ați întrebat care este circumferința taliei Ducesei de Cambridge, ei bine… la 1,75 cm și 55 de kg, talia este cel mai mare coșmar al tuturor femeilor: 60 de centimetri. Iată de ce fiecare articol vestimentar pe care-l îmbracă în public trece înainte prin mâinile croitorului regal care-l ajustează și cambrează conform taliei.

Paltoanele Ducesei de Cambridge, made in UK

Jachetele ei de primăvară-toamnă sunt create, parcă, pentru o siluetă silfidă de păpușă și dacă te încumeți să adopți și tu acest stil, fii sigură că ai trupul subțire și suplu de la bust până la coapse. Preferințele ducesei se îndreaptă în proporție covârșitoare către designerii englezi. Totuși a fost fotografiată și în câteva ținute ale marilor branduri internaționale de haine și accesorii.

Gurile rele spun că Ducesa Kate se află într-un continuu regim de slăbire în timp ce prietenii și cunoscuții cuplului regal afirmă că genele bune și activitatea sportivă de excelență din anii de școală și-au pus iremediabil amprenta pe silueta viitoarei, poate, regine a Marii Britanii.

Citește și Mesajul lăsat de Prințesa Diana fiului ei, prințul William

Sursă foto: Northfoto

Florentina Mușat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Moda