Știai care era numele real al acestor regretate cântărețe?

cântărețe regretate care aveau alte nume decât cele cu care s-au făcut cunoscute

3 cântărețe regretate cu destine tragice

Le-am iubit, le-am fredonat melodiile, ne-au adus lumină și bună dispoziție în suflete. Până când destinul lor a fost curmat brusc. Te-ai gândit vreodată că numele real al acestor regretate cântărețe este cu totul altul? Iată ce nume se regăseau în buletinele lor.

De-ar fi să vii…

Cine s-ar fi gândit că vom ajunge să vorbim de ele la trecut? Că vom privi în urmă cu regret și ne vom înfiora la cântecele pe care altădată le cântam din toți rărunchii… Mihaela Runceanu a fost ucisă cu bestialitate în propria ei casă aflată în cartierul Drumul Taberei, de către un cunoscut care, chipurile, venise să-i ceară împrumut o casetă video.

Vocea ei unduitoare ne urmărește și acum. O știm drept Mihaela Runceanu deși în buletin numele ei era Valentina-Mihaela Runceanu. 

Fată dragă…

Ce păcat! Ce pierdere pentru noi toți… Mădălina a ales un drum inexplicabil de complicat și atât de greu de înțeles. S-a despărțit de noi supărată și tristă. Ne-a vrăjit și ne-a fermecat cu vocea ei gravă și tremurătoare, ne-a făcut să-i învățăm versuri, refrene și linii melodice, apoi Mădălina Manole a plecat, trântind ușa în urma ei. Am fi iubit-o chiar dacă ni s-ar fi prezentat cu numele ei real: Magdalena-Anca.

A plecat imediat ce piesa a luat sfârșit…

Laura Stoica a fost o minune de om. Caldă, prietenoasă, modestă. Dar cu un destin atât de tragic că doare chiar și când îl rememorezi. Soarta ei a fost curmată brusc de un accident de mașină într-o curbă la ieșirea din Urziceni.

Pentru noi ea, va rămâne mereu Laura Stoica, fata pe care n-a reușit nimeni s-o întreacă în interpretarea sfâșietoarei melodii ‘Un actor grăbit, cel mai folosit cântec la concursurile de interpretare din toată țara. Nu te-am uitat, Laura Stoica, iar numele tău real, Laurenția, ți se potrivea de minune.

Citește și Aura Urziceanu, printre “greii” lumii la jazz

Citește și Marina Voica, o frumusețe răpitoare în tinerețe și o voce de aur! Cum arată artista la 80 de ani

Autor: Florentina Mușat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete