Știai că NU poți cumpăra lapte de măgăriță premium tot timpul anului? Ce trebuie să faci atunci când vrei să ții o cură?

Laptele de măgăriță este un aliment formidabil care în ultimul timp a atras multă atenție asupra sa datorită beneficiilor sale deosebite asupra organismului. Acest lapte de origine animală se aseamănă foarte mult cu cel matern și poate fi consumat chiar și de către persoanele cu intoleranță la lapte. 

Pentru cele mai bune rezultate, laptele de măgăriță trebuie consumat în cantități moderate – câte 100-150 ml zilnic – în cure de câte o lună, de două ori pe an. De asemenea, persoanele care vor să profite la maxim de proprietățile laptelui de măgăriță, ar fi bine să consume lapte de măgăriță premium.

Care este diferența dintre laptele de măgăriță premium și laptele de măgăriță obișnuit?

Laptele de măgăriță premium este laptele de măgăriță muls în primele săptămâni după perioada de gestație. Acest lapte este deosebit de hrănitor, la fel ca și colostrul, laptele matern secretat în primele zile după naștere și care constiutie prima hrană a bebelușilor.

Dar pentru că la fel ca și colostrul laptele de măgăriță premium se secretă doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp, imediat după nașterea mânjilor, el este disponibil pe piață în cantități foarte mici și nu tot timpul anului.

Când poți cumpăra lapte de măgăriță premium?

Pentru ca fermele de măgărițe să poată vinde lapte de măgăriță premium trebuie mai întâi ca măgărițele să dea naștere puișorilor. Perioada de gestație a măgărițelor este de 12 luni, mai lungă decât la om. De asemenea, se întâmplă foarte rar ca măgărițele să dea naștere la doi pui deodată. 

Puii se nasc în ultimele luni de primăvăra și la începutul verii și de aceea persoanele care vor să cumpere lapte de măgăriță premium nu o pot face decât în această perioadă și chiar și atunci cantitatea disponibilă pe piață este relativ redusă deoarece fermierii nu mulg tot laptele măgărițelor din fermele lor, ci lasă suficient și pentru hrana puișorilor.

Ce poți să faci atunci când nu există lapte premium pe piață?

Laptele de măgăriță premium este cel mai bun lapte de măgăriță pe care îl poți consuma, dar atunci când nu îl găsești pe piață, poți apela la o variantă aproape la fel de bună și anume lapte de măgăriță de înaltă calitate de la Ferma Măgărițelor, disponibil tot timpul anului pe platforma FabricatinRO.

Găsești la FabricatinRO lapte de măgăriță foarte calitativ, împreună cu o gamă foarte variată de produse tradiționale românești.

FabricatinRO este cea mai mare comunitate online și offline a producătorilor români, iar Ferma Măgărițelor, alături de Crama Oprișor, Electra Distribuție, Domeniile Averești, Stil Diamonds și multe alte branduri și companii mari românești, este partener vechi al acestui proiect ambițios.

Laptele de măgăriță de înaltă calitate este doar unul din excepționalele produse românești pe care le poți cumpăra de pe platforma FabricatinRO. Dar pe lângă acesta te așteaptă în magazinul online al platformei nu mai puțin de 1000 alte alimente, piese vestimentare, accesorii, dispozitive și aparate și multe alte produse românești care merită toată atenția ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial