Steven Spielberg, îndrăgostit de soția sa chiar și după 30 de ani de căsnicie

Faza „lunii de miere” a unei relații dispare de obicei după o vreme, dar unele cupluri par să fie binecuvântate cu o scânteie veșnică. După o căsnicie de trei decenii, Steven Spielberg și soția sa, Kate Capshaw, sunt încă îndrăgostiți unul de celălalt, iar legătura lor devine din ce în ce mai puternică cu timpul.

S-au cunoscut în 1984, pe platoul de filmare al filmului Indiana Jones și templul morții, dar abia câțiva ani mai târziu au început să se întâlnească. Înainte de a se căsători cu Kate, Spielberg a fost căsătorit cu actrița și cântăreața Amy Irving, cu care a avut un fiu pe nume Max.

Cuplul s-a despărțit în 1989, iar el și Kate s-au mutat împreună în același an. Kate avea și ea o căsătorie în spate la acea vreme și 2 copii, fiica ei biologică Jessica și fiul adoptat Theo. La scurt timp după aceea, Steven l-a adoptat pe Theo, pe care Capshaw l-a înfiat înainte de a se căsători.

În 1990, fericitul cuplu a avut primul lor copil biologic, fiica Sasha. Kate și copiii s-au convertit apoi la iudaism și s-a căsătorit cu Steven Spielberg în anul următor. După aceea, cei doi au devenit din nou părinți pentru fiica Destry și fiul Sawyer, iar în 1996 au mai adoptat încă o fată, Mikaela.

Steven Spielberg recunoaște că nu și-a planificat sau sperat să aibă o familie numeroasă. Credea că nu va fi capabil să jongleze cu creșterea copiilor și cu cariera sa ocupată, dar s-a răzgândit în timp. Potrivit Bright Side, unul dintre fiii săi recunoaște că Steven reușește să combine cu succes talentul său cinematografic și calitatea de tată:

„Abilitățile sale de regizor au funcționat atât în cinematograf, cât și acasă”.

Spielberg a mai împărtășit că în fiecare seară spunea o poveste de noapte bună diferită fiecăruia dintre cei 7 copii ai săi, similar cu ceea ce făcea pe platourile de filmare. Dar, de fapt, Kate este ”femeia principală” a familiei lor. Capshaw nu regretă că a părăsit lumina reflectoarelor pentru a petrece mai mult timp cu copiii ei și a se dedica îngrijirii familiei:

„Steven și cu mine suntem parteneri, iar viața noastră împreună este producția noastră. El își conduce aeronava, o cameră și o poveste. Aeronava mea este familia”, explică Kate, adăugând că familia este mai degrabă scena ei, în timp ce soțul ei se ocupă de filme.

Deși este cunoscut pentru faptul că își protejează viața privată și rareori vorbește despre ea în interviuri, Steven Spielberg recunoaște că această căsnicie plină de iubire a fost ceva care l-a schimbat în foarte multe feluri, spunând că găsirea iubirii vieții sale a fost cel mai mare moment „care i-a definit caracterul”: „Asta s-a întâmplat când am cunoscut-o și m-am căsătorit cu Kate”.

O căsnicie fericită de trei decenii este o bijuterie rară care spune cât de mult se apreciază și se prețuiește unul pe celălalt. Kate a împărtășit odată că respectă foarte mult dedicarea lui Steve pentru cariera sa și că el, în schimb, respectă rolul extrem de important pe care ea îl are în familia lor. Și amândoi cunosc valoarea unei comunicări oneste, care este fundamentul oricărei relații de durată.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete