Robert Pattinson, încredere scăzută în el însuși: „Creează o dependență”

Robert Pattinson a devenit celebru la Hollywood după ce a jucat rolul lui Edward Cullen în seria de filme Twilight. Cu toate acestea, actorul, în ciuda faptului că a fost etichetat drept “Cel mai sexy actor” și “Cel mai sexy bărbat în viață” la începutul carierei sale, nu este mai puțin predispus la anxietate decât noi toți.

Atât femeile, cât și bărbații de la Hollywood se confruntă cu presiunea de a se conforma unui anumit ideal corporal.

Robert Pattinson, nu-i place să fie etichetat drept un „sex-simbol”

La începutul acestui an, Alexander Skarsgard a dezvăluit că a fost catalogat cândva ca fiind un actor „sexy și arătos” după primul său loc de muncă și, ca urmare, s-a luptat să fie luat în serios în industrie. În mod similar, Robert Pattinson a vorbit despre presiunea de a se pune în formă pentru rolurile sale, inclusiv pentru rolul lui Batman.

El a glumit pe seama faptului că nu face exerciții fizice, dar acest lucru evidențiază disconfortul său de a fi văzut ca un sex-simbol. Pattinson a menționat, de asemenea, cât de inconfortabil poate fi să răspundă în mod constant la întrebări despre rutina sa de fitness.

„Întotdeauna va exista un tip care este într-o formă mai bună decât tine”, a spus actorul, scrie Bright Side.

Comentariile făcute de Robert pun în lumină presiunea cu care se confruntă bărbații pentru a se conforma anumitor standarde fizice. Această presiune s-a răsfrânt și asupra generațiilor mai tinere de băieți. Robert Pattinson recunoaște problema, spunând că este ușor să cazi în capcana de a deveni obsedat de aspectul tău fizic.

„Da, este o nebunie. Și este foarte, foarte ușor să cazi și tu în acest tipar, chiar dacă îți urmărești doar aportul de calorii, creează o dependență extraordinară și nu prea îți dai seama cât de insidios este până când nu este prea târziu”, spune el, mai scrie sursa citată.

Actorul recunoaște că suferă de tulburare dismorfică corporală

Pattinson a recunoscut că se confruntă cu o mare anxietate înaintea evenimentelor de anvergură: “Am o tonă de anxietate, chiar până în secunda în care ies din mașină spre eveniment, când brusc se disipează complet”, a spus Pattinson despre participarea la evenimente de profil înalt. “Dar până în acel moment, sunt un nebun. Dismorfie corporală, anxietate generală extraordinară”.

Persoanele cu tulburare dismorfică corporală (BDD) cred că au o deformare sau un defect fizic care îi face să pară neatractivi, chiar dacă ceilalți nu văd acest lucru. Această obsesie față de imperfecțiunile lor percepute poate provoca un stres social, psihologic și emoțional semnificativ.

Actorul crede că lipsa sa de încredere poate fi motivul pentru care nu a devenit niciodată egoist, în ciuda succesului său.

„Presupun că din cauza acestor nesiguranțe imense nu am găsit niciodată o modalitate de a deveni egoist. Nu am pătrățele și urăsc să merg la sală”, a declarat el.

Deși Pattinson spune că s-a luptat întotdeauna cu încadrarea într-un ideal vag, a avea un fizic perfect tonifiat nu este o prioritate pentru el.

„Am fost așa toată viața mea. Nu vreau niciodată să-mi dau tricoul jos”, a mai spus actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete