Ștefan Stan, un tătic în al nouălea cer: „M-am îmbătat cu prietenii de fericire”

Ștefan Stan, un tătic în al nouălea cer: „M-am îmbătat cu prietenii de fericire”

Ştefan Stan şi Simona, soţia sa, trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Vocea României' a devenit tată pentru prima oară, fetița sa născându-se pe 1 decembrie.

Veșnicul burlac s-a schimbat foarte mult de când a cunoscut-o pe Simona. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, iar acum Ștefan Stan este cel mai fericit și emoționat om din lume alături de fetele lui. Cântărețul a declarat în emisiunea „Teo Show' că se află încă în perioada de acomodare în noul statut, dar este cucerit de micuța Elif Mihaela.

„Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea. E ciudat că are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece până acum. Programul meu este dat peste cap de când a venit Elif pe lume. Eu nu dorm în cameră cu ele', a declarat solistul.

Viața lor este la început de drum, aceștia s-au mutat la casă și s-au ocupat de toate pregătirile înainte de venirea micuței pe lume.

„Când a plecat Simona la maternitate să nască au fost trei zile de coșmar. A lăsat ordine și a găsit dezordine. Le-am așteptat cu balonașe peste tot cu numele fetei. Dar era balamuc în casă. M-am îmbătat cu prietenii de fericire. Au fost trei zile cumplite', a mai mărturisit Ștefan Stan în emisiunea „Teo Show'.

Cu mulți fani și admiratori, Ștefan Stan nu le-a satisfăcut curiozitatea privind chipul micuței Elif. A postat câteva poze, însă nu se vede clar fața micuței.

„Nu o să arăt fata nimănui. Nici după botez. E superbă. Ce modă e asta să pui poze cu copilul pe rețele de socializare. Nu voi face așa ceva', a spus artistul.

Întrebat dacă mai vor un copil, Ștefan Stan a mărturisit că își dorește și un băiat. Simona a participat la emisiune prin apel video, aceasta fiind alături de micuță și a declarat că ea și-ar dori tot o fetiță.

„Îți mai fac o fată, așa că nu râde. După ce voi alăpta mă apuc de sport și de diete. Voi reveni la forma inițială', a declarat proaspăta mămică prin apel video.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete