Ștefan Stan, un tătic în al nouălea cer: „M-am îmbătat cu prietenii de fericire”

Ștefan Stan, un tătic în al nouălea cer: „M-am îmbătat cu prietenii de fericire”

Ştefan Stan şi Simona, soţia sa, trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Vocea României' a devenit tată pentru prima oară, fetița sa născându-se pe 1 decembrie.

Veșnicul burlac s-a schimbat foarte mult de când a cunoscut-o pe Simona. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, iar acum Ștefan Stan este cel mai fericit și emoționat om din lume alături de fetele lui. Cântărețul a declarat în emisiunea „Teo Show' că se află încă în perioada de acomodare în noul statut, dar este cucerit de micuța Elif Mihaela.

„Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea. E ciudat că are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece până acum. Programul meu este dat peste cap de când a venit Elif pe lume. Eu nu dorm în cameră cu ele', a declarat solistul.

Viața lor este la început de drum, aceștia s-au mutat la casă și s-au ocupat de toate pregătirile înainte de venirea micuței pe lume.

„Când a plecat Simona la maternitate să nască au fost trei zile de coșmar. A lăsat ordine și a găsit dezordine. Le-am așteptat cu balonașe peste tot cu numele fetei. Dar era balamuc în casă. M-am îmbătat cu prietenii de fericire. Au fost trei zile cumplite', a mai mărturisit Ștefan Stan în emisiunea „Teo Show'.

Cu mulți fani și admiratori, Ștefan Stan nu le-a satisfăcut curiozitatea privind chipul micuței Elif. A postat câteva poze, însă nu se vede clar fața micuței.

„Nu o să arăt fata nimănui. Nici după botez. E superbă. Ce modă e asta să pui poze cu copilul pe rețele de socializare. Nu voi face așa ceva', a spus artistul.

Întrebat dacă mai vor un copil, Ștefan Stan a mărturisit că își dorește și un băiat. Simona a participat la emisiune prin apel video, aceasta fiind alături de micuță și a declarat că ea și-ar dori tot o fetiță.

„Îți mai fac o fată, așa că nu râde. După ce voi alăpta mă apuc de sport și de diete. Voi reveni la forma inițială', a declarat proaspăta mămică prin apel video.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete