Margherita din Clejani s-a reprofilat! S-a lăsat de muzică și s-a apucat să facă haine

Margherita din Clejani s-a reprofilat! S-a lăsat de muzică și s-a apucat să facă haine

Margherita din Clejani s-a săturat de muzică și de aparițiile ei în lumina reflectoarelor și s-a apucat afaceri. Miryam Margareta, pe numele său din buletin, în vârstă de 28 de ani, face design vestimentar, iar acest lucru îi merge de minune.

Prețurile rochiilor nu sunt mari, deși acestea sunt ținute de ocazii, accesorizate cu paiete și alte detalii care le fac extravagante. Una dintre creațiile sale costă 1.299 de lei, însă prețurile variază în funcție de materialele folosite, de exemplu o rochie lungă, elegantă costă pe site-ul Margheritei 1.790 de lei sau rochițele mai scurte care au prețuri începând de la 600 de lei.

Margherita de la Clejani a apărut extrem de des în atenția publicului din cauza numeroaselor incidente în care a fost imlicată, dar și din cauza operațiilor estetice pe care le-a făcut. Încă de la 19 ani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a apelat la intervenția medicului estetician.

Deși nu-i place să recunoască, aceasta a devenit dependentă de acest tip de intervenții și plătește sume extraordinar de mari pentru a le face. Potrivit impact.ro, de-a lungul timpului, tânăra și-a făcut o rinoplastie în valoare de 5000 de euro, un implant mamar de 6000 de euro, lifting facial, în valoare de 3000 de euro și și-a injectat acid hialuronic care a costat-o nu mai puțin de 3000 de euro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete