Ștefan Stan, dezvăluiri cutremurătoare: „Bătăi, dat afară din casă, dormit prin poduri”

Ștefan Stan și-a pus sufletul pe tavă în fața lui Mihai Ghiță în emisiunea online „În Oglindă'. Artistul a povestit despre calvarul prin care a trecut mama lui din cauza soțului ei.

Deși mereu este cu zâmbetul pe buze, Ștefan Stan ascundea o mare suferință. Cântărețul și-a adus aminte despre bătăile pe care le lua de la tatăl său. Bărbatul era agresiv și mama lui Ștefan, ba chiar o dăduse afară din casă.

„Mama a avut o viață extrem, extrem de grea. Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri. Tata a spart-o cu bătaia și pe ea și pe mine. Nimeni nu a știut lucrul ăsta. Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei, nu s-a prostituat, nu a furat la nimeni nimic. Mama mea muncește de 17 ani cu carte de muncă. A cochetat cu cântatul pe la Intercontinental, dar nu i-a plăcut viața aia de noapte și a crezut, de fapt, că muncind va încerca să avanseze. Fiecare salariu pe care îl lua, cât era cu taică-miu în casă, ea era obligată să plătească jumătate-jumătate în casă. Și când mergeam în concedii ea plătea jumătate din benzină. Așa i se spunea(…)

Iubindu-l atât de tare, l-a luat cu doi copii mari.(…) Ea i-a crescut ca pe copiii ei. Nu a făcut niciodată diferențe între noi. Deși el când venea acasă, se oprea la o rotiserie de pe Calea Victoriei și lua un pui, eu eram mic, astea sunt poveștile pe care mi le spunea mama mea și nu m-a mințit nicio secundă. Se închideau în bucătărie și mâncau și mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele pe lângă multe… ', a povestit Ștefan Stan în emisiunea online „În Oglindă'.

Stefan-Stan-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ștefan Stan era prea mic ca să își dea seama ce se întâmplă în familia lui. Mama lui nu a plâns niciodată de față cu băiatul ei. „Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: «Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba». Și eu, neștiind că e mama, strigam: «Dă-i tată, dă-i».  Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine',  i-a mai dezvăluit artistul lui Mihai Ghiță.

Mama lui Ștefan Stan s-a stins din viață în octombrie 2019, iar el a suferit enorm. Artistul a devenit cunoscut în urmă cu aproape 11 ani, după participarea la ,,Vocea Romaniei”, un show de talente de la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete