Statutul actual o împiedică pe Meghan Markle să locuiască la Palatul Kensington

Meghan Markle

Atrasă de mirajul vieții regale după căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle s-a dovedit a nu fi pe deplin pregătită pentru pasul important pe care l-a făcut în urmă cu aproape trei ani. Se spune că Ducesa de Sussex s-ar fi simțit dată la o parte atunci când i s-a cerut să rămână la Nottingham Cottage și să nu se mute în Palatul Kensington.

Tom Quinn, autorul cărții „Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle', a dezvăluit în cadrul podcastului „Pod Save The Queen' că, odată ce a devenit soția prințului Harry, Ducesa de Sussex s-a declarat „dezamăgită' de faptul că a fost nevoită să locuiască împreună cu soțul ei la Frogmore Cottage, micuța casă primită în dar de ei de la Regina Elisabeta a II-a.

„Cred că, de fapt, nu era prea interesată de asta. Se părea că erau direcționați către o mică prefabricată din domeniul de la Kensington Palace', a declarat Tom Quinn.

Potrivit aceleiași surse, preluată de ziarul The Sun, Meghan și-ar fi dorit să locuiască în Palatul Kensington, acolo unde Prințul William și Kate Middleton își cresc în liniște cei trei copii.

În realitate, prima casă din Marea Britanie în care Meghan și Harry au locuit înainte de a se muta la Frogmore Cottage și, mai târziu, în Santa Barba (California), a fost Nottingham Cottage.

Este vorba despre o micuță căsuță cu două dormitoare, cea mai modestă proprietate care se află în incinta domeniului din jurul Palatului Kensington. Conform spuselor lui Quinn, Harry a locuit singur la Nottingham Cottage începând cu 2013, în timp ce Meghan s-a mutat cu puțin timp înainte de logodnă.

La început, Meghan a fost extrem de fericită că locuiește la Nottingham Cottage, însă brusc ea „a început să se simtă ca și cum ar trăi în stepa rusă'. „Era departe de orice', a mai adăugat Quinn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete