Prințul William „va fi ultimul rege al Angliei”: „Va fi ultima lor epocă mare”

orientare sexuală copii prințul william

O declarație uluitoare a fost făcută în weekend-ul ce tocmai a trecut de către un expert regal. Dame Hilary Mante a spus că prințul William ar putea fi 'ultimul rege' al Marii Britanii.

„Cred că este finalul monarhiei. Nu știu cât timp va continua instituția. Nu sunt sigură dacă va dura și după William. Deci, cred că va fi ultima lor epocă mare. Mi-aș dori ca regina să se fi simțit în stare să abdice pentru ca Charles să nu aștepte atât de mult timp', a declarat pentru Telegraph autoarea romanului Wolf Hall, Dame Hilary Mantel.

„Mă întreb dacă este singura persoană care crede cu adevărat în monarhie și sunt sigură că o face din tot sufletul', a adăugat Dame Hilary.

Această declarație vine după prima apariție publică a prințului Harry de la moartea ducelui de Edinburgh. Ducele de Sussex a lăudat cadrele medicale din prima linie mondială la un concert din Los Angeles.

Harry a apărut alături de o serie de nume celebre din lumea muzicii, filmului și politicii la Global Citizen’s Vax Live: The Concert to Reunite the World, un spectacol caritabil în sprijinul efortului internațional de vaccinare anti-Covid.

„În această seară, suntem solidari cu milioanele de familii din India, care se luptă cu un al doilea val devastator. Virusul nu respectă granițele, iar accesul la vaccin nu poate fi determinat de geografie', a declarat Prințul Harry în acest weekend.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete