Starlin de la Survivor România, de nerecunoscut. Ce a pățit fostul războinic și cum și-a schimbat viața?

Unul dintre cei mai vocali concurenți al sezonului 2 Survivor România, Starlin, pe numele său întreg Mariano Starlin Belen Medina, și-a schimbat total look-ul, dar și viața.

Starlin a fost nevoit să plece din Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au dat pace. Acesta a avut câteva complicații, iar întors în țară și-a făcut câteva investigații.

Una dintre afecțiuni a fost la stomac, motiv pentru care a slăbit 22 de kilograme.

„În momentul de faţă sunt ok, însă am avut probleme stomacale foarte grave, braţul nu este 100% refăcut, este 75% bine. Încerc să mă readaptez. Nu pot să mănânc. Am slăbit 21 de kilograme', a declarat Starlin pentru Click.

După concurs, viața sa a luat o întorsătură neașteptată, are o mulțime de proiecte și colaborări pe plan profesional.

„Am apărut în trei videoclipuri, la prietenul Lucian Colareza, care cântă cu Cain în piesa «Si Tu Te Enamoras», dar şi la Mellina în «Mama Juana», iar înainte la Alexandra Stan. Da, mi-am schimbat freza, am un alt look acum', a mai mărturisit fostul războinic.

Singurul concurent originar din Republica Dominicană a mai dezvăluit care îi sunt activitățile zilnice în momentul de față.

„Sunt antrenor de fitness, zumba, fac entertainment şi sunt percuţionist. Cânt cu Lucian Colareza. Vreau să fac un proiect muzical şi veţi vedea despre ce e vorba. Eu merg peste tot unde sunt chemat', a declarat Starlin.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete