Spune DA din tot sufletul rochiei de mireasă preferate! Tot ce trebuie să știi despre alegerea ei

Sunteţi în plin proces de organizare a nunţii? Înseamnă că vă preocupă şi toate aspectele legate de rochia de mireasă, probabil cea mai apreciată şi importantă ţinută din viaţa unei femei. Sunt multe întrebări pe care o astfel de piesă vestimentară le ridică. Dacă ar fi să existe un moment ideal pentru a o cumpăra, specialiştii spun că acesta ar fi cu şase, chiar opt luni înainte de marele eveniment. Cât despre probe, ele ar trebui făcute cu două luni înainte de nuntă. Acum că am lămurit detaliile… organizatorice, să ne concentrăm şi asupra alegerii propriu-zise. Designerul Aryanna Karen, care a îmbrăcat visele a mii de femei în ziua nunţii, vine în ajutorul celor aflate în febra cumpărăturilor cu idei inspirate, care vor face, cu siguranţă, decizia mai uşoară!

Ce întrebări să îţi pui înainte de a face alegerea?

Frumuseţea stă în ochii privitorului! Este primul şi cel mai important sfat oferit de designer referitor la alegerea rochiei de mireasă. Ca să vă faceţi puţină ordine în idei, ar trebui să vă puneţi câteva întrebări.

Probabil unul dintre principalele aspecte pe care trebuie să le lămuriţi este dacă preferaţi materialele simple sau pe cele cu model. De asemenea, ar fi util să vă răspundeţi şi la întrebarea dacă vă încântă albul sau nuanţele de bej, ivory. Vă plac texturile lucioase sau le preferaţi pe cele mate? Totodată, vă place să fiţi în centrul atenţiei de obicei sau, din contră, preferaţi să vă integraţi alături de celelalte persoane? Odată ce vă răspundeţi la aceste întrebări, alegerea va fi mai uşor de făcut.',  declară designerul Aryanna Karen.

Creează un tot din alegeri! 

Următorul pas care vă va ajuta în crearea unei imagini definitorii este să aplicaţi alegerile de mai sus asupra tuturor părţilor care vor compune look-ul din ziua cea mare! Pentru un rezultat armonios, puneţi-vă aceleaşi întrebări referitor la make-up şi coafură, voal şi accesorii, pantofi de mireasă şi buchet şi încercaţi să le conduceţi pe toate în aceeaşi zonă! Acum look-ul bifează toate criteriile voastre?

Nu amesteca stilurile între ele! 

Încă nu am terminat! Pasul de mai sus ne conduce către următorul: dacă aţi ales un look, mergeţi pe acelaşi stil în permanenţă! Practic, atunci când alegeţi varianta simplă, încercaţi să o păstraţi în toate aspectele esenţiale: machiaj discret, coafură, de asemenea, discretă, coroniţă de dimensiuni mici, cercei fini, o rochie de mireasă cât mai simplă, pantofi cât se poate de comozi şi un buchet mic din flori parfumate.

„Dacă, din contră, găsiţi simplitatea chiar plictisitoare, atunci alegerile voastre vor fi la polul opus! Este indicat să mergeţi pe varianta de make-up elaborat, cercei tip candelabru, coafură în stil Hollywood waves,  pantofi preţioşi şi un buchet spectaculos, de dimeniuni mari. Cât despre piesa de rezistenţă, rochia, nu greşiţi dacă vă orientaţi către un model strălucitor, cu trenă şi mii de cristale brodate.'

Nunta este a ta, deci importantă eşti… tu!

Ce trebuie să mai ştiţi este şi că nu există variantă greşită atunci când vorbim despre look-ul din ziua nunţii! Fiecare mireasă trebuie să facă alegerile exact aşa cum simte. De altfel, specialiştii ne încurajează să alegem… cu sufletul, pentru că rochia însăşi este o alegere emoţională, făcută într-un moment unic! Şi nu, nu este un clişeu. Look-ul potrivit va fi întotdeauna cel adecvat personalităţii miresei, indiferent că vorbim despre o imagine simplă sau mai curajoasă.

„Miresele trebuie să înveţe să se pună pe ele însele pe primul plan! Pentru invitaţi nunta la care participă este… un eveniment. Pentru mirese, este cea mai importantă zi din viaţa de cuplu de până atunci! Prin urmare, este important ca deciziile să le mulţumescă, în primul şi în primul rând, pe ele.  Aşadar, vă invităm să vă simţiţi confortabil cu alegerile pe care le faceţi! Cea mai mare greşeală este să încercaţi să mulţumiţi pe toată lumea. Nu va fi posibil, iar dacă veţi încerca să faceţi asta, veţi fi dezamăgite.'

Dacă nu eşti sigură de alegere, răspunsul este NU!       

Iar dacă aplicaţi regula prin care vă puneţi pe voi pe primul loc, atunci veţi apleca urechea şi asupra a ceea ce vă şopteşte intuiţia. Dacă un model vă pune în dificultate înseamnă că, pur şi simplu, el nu vă este potrivit! Cu toate acestea, nu vă simţiţi presate ori vinovate dacă rochia de vis nu vă apare în cale. Unele mirese fac alegerea în câteva minute, altele au nevoie de câteva luni ca să găsească ceea ce doresc.

„Sfatul nostru este ca atunci cand nu sunteţi 100% sigure de opţiune, să nu mergeţi mai departe cu alegerea respectivă. În general, alegerile bune sunt cele pe care le ştiţi ca fiind sigure. Mai bine mai aşteptaţi puţin, decât să regretaţi! Într-un final, soluţia potrivită vouă vă va apărea în cale şi veţi şti că toate căutările au încetat. Rochia de mireasă ideală vă va crea o stare unică!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial